Ponta a anuntat cine poate fi vicepresedinte PE, in locul Corinei Cretu

Ponta a anuntat cine poate fi vicepresedinte PE, in locul Corinei Cretu

"Haideti sa fie intai liber (postul de vicepresedinte -- n.r.), dupa care sunt cativa dintre colegi -- domnul Ioan Mircea Pascu, domnul Bostinaru, domnul Catalin Ivan -- care au suficienta experienta in Parlamentul European si care cu siguranta pot fi buni vicepresedinti ai Parlamentului European.

acum 98 luni (22 Sep 2014)

"Haideti sa fie intai liber (postul de vicepresedinte -- n.r.), dupa care sunt cativa dintre colegi -- domnul Ioan Mircea Pascu, domnul Bostinaru, domnul Catalin Ivan -- care au suficienta experienta in Parlamentul European si care cu siguranta pot fi buni vicepresedinti ai Parlamentului European. Insa aceasta va decide delegatia noastra", a declarat Victor Ponta, la Palatul Parlamentului, intrebat pentru cine va negocia, in calitate de presedinte al PSD, portofoliul de vicepresedinte al PE.

Social-democrata Corina Cretu, nominalizata pentru postul de comisar european pentru Politica Regionala, este audiata luni in Comisiile pentru afaceri europene ale Camerei Deputatilor si Senatului. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro