Pont de weekend: Locul in care Dunarea paraseste Serbia si intra in Romania. 10 euro cazarea pe noapte

Pont de weekend: Locul in care Dunarea paraseste Serbia si intra in Romania. 10 euro cazarea pe noapte

O portie de ciorba de peste costa 200 de dinari (7 lei), un platou de mix grill costa 670 de dinari (24 de lei), un platou de cevapcici costa 420 de dinari (15 lei), insa, atentie, portiile sunt incredibil de mari. Bela Crkva se afla la o distant de 100 de kilometri de Belgrad, 110 kilometri de Timisoara, 87 de kilometri de Resita, 32 de kilometri de Oravita, 35 de kilometri de Varset, 39 de kilometri de Moldova Noua.

acum 51 luni (2 Jul 2016)

Proprietarii de pensiuni nu se gandesc decat sa stoarca turistii de bani. Unde mai pui ca de multe ori esti intampinat cu fete acre, de ospatari sictiriti, iar un sejur care s-ar vrea de relaxare, ar putea deveni un stres. Dar odata ce au fost nemultumi de servicii, turisii nu se mai intorc, ba chiar ii vor sfatui si pe altii sa ocoleasca acel loc.

10 euro cazare la Stara Palanka Lucrurile stau cu totul altfel pe partea cealalta a Dunarii, in regiunea Banatul de Sud din Serbia. Vecinii, spre lauda lor, stiu sa se poarte cu oaspetii, se pricep de minune sa faca turism. Stara Palanka (langa se afla si Banatska Palanka) este sat cu mai putin de 300 de locuitori, care se intinde la confluenta raurilor Nera si Caras si fluviul Dunarea.

Cea mai buna ciorba de peste In micutul sat pescaresc se afla mai multe pensiuni. Partea interesanta este ca exista un pret standard de cazare cerut de patroni: 10 euro de persoana, la care este inclus si un mic dejun copios, asa cum se mananca la sarbi. Sunt si cateva restaurante si terase, unde, cei care au mai fost acolo, spun ca se mananca cea mai buna ciorba de peste. O portie de ciorba de peste costa 200 de dinari (7 lei), un platou de mix grill costa 670 de dinari (24 de lei), un platou de cevapcici costa 420 de dinari (15 lei), insa, atentie, portiile sunt incredibil de mari.

Bela Crkva se afla la o distant de 100 de kilometri de Belgrad, 110 kilometri de Timisoara, 87 de kilometri de Resita, 32 de kilometri de Oravita, 35 de kilometri de Varset, 39 de kilometri de Moldova Noua. De la punctul de trecere a frontierei de la Naidas mai sunt doar 15 kilometri. Relaxare pe lacurile de la Biserica Alba In Bela Crkva se afla patru lacuri amenajate special pentru plaja si turism. Din cei peste 20.000 de locuitori, aproximat sase la suta din populatie este de etnie romana. Ne laudam cu sase lacuri naturale, cat si cu raurile Dunarea si Nera, numai bune pentru amatorii de pescuit. Exista 40 de obiective de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro