Polonezii vor sa invinga Allview in Romania. Iata cum NE CONVING sa cumparam

Polonezii vor sa invinga Allview in Romania. Iata cum NE CONVING sa cumparam

"Unii vor pretui designul, altii vor dori o baterie mare si vor fi multi sau putini cei care vor pretui marca pentru care vor plati foarte mult.

acum 82 luni (8 Oct 2014)

Compania Kruger&Matz exista din 2010 si este creatia lui Michal Leszek, care actualmente ocupa functia de director de marketing Lechpol. Kruger&Matz este una dintre cele 10 marci pe care Lechpol le are si a aparut si crescut drept o extensie a pasiunilor lui Michal Leszek. Acesta e un laitmotiv in discursul sau: cumpara-ti uneltele de care ai nevoie si care te ajuta sa iti faci treaba.

"Ideea din spatele Kruger&Matz si cea in care cred si independent de companie e ca astfel de dispozitive sunt doar unelte. Dar fiecare are alte valori si alte lucruri de apreciat", spune Leszek. "Unii vor pretui designul, altii vor dori o baterie mare si vor fi multi sau putini cei care vor pretui marca pentru care vor plati foarte mult. Daca ai suficienti bani sa cumperi orice, atunci cumperi orice, dar daca nu ai, atunci iti spun ca sunt lucruri mai importante in viata decat telefoanele", completeaza fondatorul Kruger&Matz. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro