Politistul supercalificat: a absolvit doua facultati si a terminat sef de promotie scoala de la Campina: "Calitatea costa, dar lipsa calitatii costa si mai mult"

Politistul supercalificat: a absolvit doua facultati si a terminat sef de promotie scoala de la Campina:

Cristian Turturea spune ca s-a adaptat repede la viata militara, care presupune o serie de reguli stricte, si recomanda ca discipliona dintr-o scoala de acest sa fie aplicata si invatamantului public: "Am avut foarte mult de invatat si nu prea aveam timp liber, asa ca a trebuit sa pretuiesc fiecare moment. Seful de promotie precizeaza ca secretul rezultatelor bune este timpul liber pe care l-a dedicat in totalitate pregatirii pentru scoala: "Secretul notelor bune a fost vinerea, sambata si duminica petrecute in sala de clasa la studiu, iar de luni pana vineri, studiul de la ora 14:30 la 23:00, trezitul de dimineata de la ora 4:00 si din trei ocazii in care colegii m-au invitat sa plecam la munte sau la mare, eu am acceptat doar una singura.

acum 31 luni (20 Jul 2017)

Cristian Turturea spune ca s-a adaptat repede la viata militara, care presupune o serie de reguli stricte, si recomanda ca discipliona dintr-o scoala de acest sa fie aplicata si invatamantului public:

"Am avut foarte mult de invatat si nu prea aveam timp liber, asa ca a trebuit sa pretuiesc fiecare moment. Mi-a placut disciplina care este intr-o scoala de politie si ar fi bine sa existe si in alte institutii de invatamant, unde elevii nu mai sunt preocupati sa invete si lipsesc de la cursuri. La noi nu se punea problema de tinuta sau de absente de la ore. Disciplina din scoala de politie presupune, in primul rand, o responsabilizare a fiecaruia: sa te pui seara in pat la ora fixa, sa te trezesti la ora fixa, sa-ti respecti colegii, sa nu vorbesti urat, sa te ocupi de curatenie", ne povesteste seful de promotie. Care a fost cea mai slaba nota Nota 8 obtinuta la instruire militara in primul an de studiu a fost cea mai slaba care a fost trecuta in catalogul sefului de promotie. Media de la examenul de absolvire s-a adunat cu media de scolarizare si s-a impartit. Am avut media de scolarizare 9.93, iar media de la examenul de absolvire a fost tot 9.93. Singura nota proasta in Scoala de politie a fost 8, care a fost si prima nota, la cursul de instruire militara din primul an si m-a tras in jos", spune cristian Turturea. Secretul notelor bune Cristian spune ca nu a invatat pentru note, ci pentru a se pregati cat mai bine pentru meseria de politist: " Ce m-a determinat sa invat a fost sa stiu sa imi fac meseria la locul de munca in care voi fi", a precizat tanarul agentul de politie". Seful de promotie precizeaza ca secretul rezultatelor bune este timpul liber pe care l-a dedicat in totalitate pregatirii pentru scoala: "Secretul notelor bune a fost vinerea, sambata si duminica petrecute in sala de clasa la studiu, iar de luni pana vineri, studiul de la ora 14:30 la 23:00, trezitul de dimineata de la ora 4:00 si din trei ocazii in care colegii m-au invitat sa ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro