Politistul Marian Godina si-a lansat cartea sustinut de premierul Ciolos

Politistul Marian Godina si-a lansat cartea sustinut de premierul Ciolos

Dupa cuvintele de introducere ale amfitrionilor, a fost randul lui Marian Godina sa spuna cate ceva despre cartea sa, despre care cei prezenti au aflat ca are intre paginile sale si randuri de poezie, pe care politistul a refuzat sa le scoata, in ciuda insistentelor editorilor. Premierul, numai cuvinte de lauda Dacian Ciolos a declarat, la lansare, ca Marian Godina beneficiaza de sprijinul sau si al Guvernului si i-a urat mult succes politistului care a devenit un simbol, in viziunea sa, si o dovada ca societatea poate sa se insanatoseasca.

acum 79 luni (24 Feb 2016)

Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I" a fost neincapatoare pentru multimea celor care au tinut sa fie prezenti la evenimentul prilejuit de lansarea cartii "Flash-uri din sens opus", mult-asteptatul volum al politistului Marian Godina.

Controale stricte de securitate au fost instalate la intrare, toti cei care au intrat fiind perchezitionati si scanati cum se cuvine. Patrule de politie, jamdarmi, dar si o masina de pompieri au fost dislocate in zona. Imbracat intr-un costum elegant, politistul s-a intretinut o perioada cu reprezentantii editurii, dar si cu Dragos Bucurenci, care a tinut un speech, iar ulterior s-a dus sa mai schimbe cateva cuvinte cu familia sa. Uneori, se ducea in alta camera, lua o carte, citea si apoi venea sa ne spuna noua glume ca si cand ar fi fost ale lui si ne amuzam cu totii.

Putin dupa ora 18.00, prim ministrul Dacian Ciolos si-a facut aparitia pe usa principala, refuzand sfaturile serviciului de paza si protectie, care solicitase ca accesul sa se petreaca pe o usa secundara, departe de accesul presei.

Dupa cuvintele de introducere ale amfitrionilor, a fost randul lui Marian Godina sa spuna cate ceva despre cartea sa, despre care cei prezenti au aflat ca are intre paginile sale si randuri de poezie, pe care politistul a refuzat sa le scoata, in ciuda insistentelor editorilor. Politistul Marian Godina a declarat ca a observat o schimbare de atitudine a soferilor pe care ii opreste in trafic, pentru a le aplica sanctiuni, punctand ca 'ii arata mai mult respect'. "Sa nu uitati ca noi suntem, de fapt, voi cu uniforma, tot cetateni ai acestei tari. Soferii deja am observat ca ma percep altfel, imi spun la sfarsit dupa ce le aplic sanctiunea ca ma cunosc si ca mi-au cumparat cartea. Intrebat de jurnalisti daca considera ca a schimbat imaginea Politiei Romane, Godina a declarat: "Da, dovada sutele de meaje pe care le primesc de la oameni". Godina a mai preci... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro