Politistul Marian Godina, amendat pentru ca a depasit viteza legala

Politistul Marian Godina, amendat pentru ca a depasit viteza legala

Pe Marian Godina nu l-a ajutat umorul sau cand a fost prins de colegii sai ca gonea pe sosele. Lansarea de la Braila a fost ultima si am incheiat astfel o serie destul de lunga de calatorii care mi-a adus un plus de vreo cateva mii de km de condus si 2 puncte de penalizare (RADAR).

acum 44 luni (27 Mar 2016)

Pe Marian Godina nu l-a ajutat umorul sau cand a fost prins de colegii sai ca gonea pe sosele.

"Pentru ca sunt intrebat des cand am timp sa ma tot plimb si daca mai sunt politist, o sa raspund aici: Mai sunt politist, dar in aceasta perioada mi-am luat tot concediul pe 2016 asa ca la vara nu voi mai avea concediu. Lansarea de la Braila a fost ultima si am incheiat astfel o serie destul de lunga de calatorii care mi-a adus un plus de vreo cateva mii de km de condus si 2 puncte de penalizare (RADAR).

De asemenea, Godina a ajuns cunoscut si dupa dezvaluirile pe care le-a facut in privina abuyurilor existente in IJP Brasov. Mai mlut, Marian Godina l-a acuzat pe fostul sef al IJP Brasov, Ioan Aron, ca si-a plagiat teza de doctorat, dar si ca l-a determinat pe Marian Godina sa isi inchida pagina de facebook.

Scandalul a inceput dupa ce politistul Marian Godina a povestit pe facebook cum a fost chemat la raport de superiori si certat dupa ce a luat un permis unui brasovean. Pasagera din dreapta, Luana Minea, sefa de la Crucea Rosie Brasov a incercat sa negocieze problema si a amenintat ca se duce la sefii barbatului.

CITESTE SI: Meciul dintre politistul Marian Godina si sefii IJP Brasov se muta la DNA EXCLUSIV Marian Godina, politistul-fenomen care a bagat spaima in sistem. Cum facem bine Romania: "Ma bucura enorm ca am sustinerea civililor" Cad primele capete dupa dezvaluirile facute de politistul Marian Godina Scandal la IJP Brasov. Politistul pamfletar povesteste cum a fost umilit in biroul sefului Politiei si obligat sa isi inchida pagina de Facebook Politistul Marian Godina va scrie o carte pentru copii Politistul Godina, despre cazul femeii care i-a smuls testiculele sotului: "Florariile sunt goale. Speculantii au profitat de ocazie si vand chiloti de tabla" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro