Politistul din Singeorz-Bai care s-a impuscat in cap cu arma din dotare, plans pana si pe retelele de socializare

Politistul din Singeorz-Bai care s-a impuscat in cap cu arma din dotare, plans pana si pe retelele de socializare

Barbatul de 53 de ani a fost gasit impuscat in cap cu arma din dotare in masina de serviciu in garajul sediului politiei din Singeorz-Bai. Inca de miercuri seara mesajele de condoleante au inceput sa curga pe pagina de Facebook a politistului.

acum 54 luni (18 Dec 2014)

Barbatul de 53 de ani a fost gasit impuscat in cap cu arma din dotare in masina de serviciu in garajul sediului politiei din Singeorz-Bai.

Cea care a dat alarma a fost sotia sa, care, ingrijorata de faptul ca barbatul nu a ajuns acasa, i-a alertat pe colegii sai din Politie. Acestia l-au gasit mort pe barbatul cu 20 de ani de experienta in politie intr-o autospeciala in garajul institutiei. Asupra sa nu a fost gasit niciun bilet de adio.

Potrivit informatiilor oferite de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean barbatul fusese testat de doua ori in acest an, ultima data in luna octombrie.

Mai mult, colegii si apropiatii barbatului s-au aratat extrem de surprinsi de gestul acestuia mai ales ca Viorel era un om foarte echilibrat si pozitiv.

Se pare ca problemele de sanatate ale sotiei sale au fost cele care l-au facut sa clacheze. Sotia sa este bolnava de ceva vreme, fiind diagnosticata cu cancer.

Suferinta sotiei sale a fost tinuta ascunsa pana si fata de prieteni, putini fiind cei care stiau de greutatile care incercau familia Fontul. Tot apropiatii politistului spun ca acesta a facut mai multe imprumuturi de la banci in incercarea de a-si salva sotia.

Inca de miercuri seara mesajele de condoleante au inceput sa curga pe pagina de Facebook a politistului. Iar familia condoleante si multa putere", sunt doar cateva dintre mesajele lasate de apropiati pe pagina de Facebook a politistului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro