Politistii i-au mai dat o amenda tanarului care-l critica pe Facebook pe un primar PSD

Politistii i-au mai dat o amenda tanarului care-l critica pe Facebook pe un primar PSD

Telenovela din orasul Odobesti, unde politia din localitate a amendat cu suma de 600 de lei un tanar pentru faptul ca "isi foloseste conturile de Facebook pentru a injura autoritatile", a continuat si vineri, cu un nou episod. "In perioada 5.07-22.09 2016, in diferite intervale orare, pe reteaua de socializare Facebook, a proferat expresii jignitoare prin postarea unor poze pe contul Birsan Cosmin Razvan si pagina numita la adresa numitului Nicolas Gheorghe Daniel, din orasul Odobesti, fapte de natura sa lezeze demnitatea si onoarea institutiei primarului cat si a insemnelor nationale", se arata in procesul verbal de amenda.

acum 47 luni (4 Nov 2016)

Telenovela din orasul Odobesti, unde politia din localitate a amendat cu suma de 600 de lei un tanar pentru faptul ca "isi foloseste conturile de Facebook pentru a injura autoritatile", a continuat si vineri, cu un nou episod.

Cosmin Razvan Birsan s-a ales dimineata cu o noua amenda, tot de 600 de lei, dar in urma reclamatiei facute personal de primarul PSD Daniel Nicolas, in conditiile in care prima amenda a venit in urma plangerii formulate de Primarie.

"In perioada 5.07-22.09 2016, in diferite intervale orare, pe reteaua de socializare Facebook, a proferat expresii jignitoare prin postarea unor poze pe contul Birsan Cosmin Razvan si pagina numita la adresa numitului Nicolas Gheorghe Daniel, din orasul Odobesti, fapte de natura sa lezeze demnitatea si onoarea institutiei primarului cat si a insemnelor nationale", se arata in procesul verbal de amenda.

Oamenii legii spun ca amenda este legala si a fost data in conformitate cu legile care sanctioneaza faptele de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

"In urma unei plangeri inregistrate la Politia Orasului Odobesti si a analizarii materialului probator, un barbat de 33 de ani a fost sanctionat conform Legii 61 din 1991", a spus ag.

"Bunul simt care ma caracterizeaza m-a oprit pana acum sa aduc in discutie faptele unui ,,justitiar de facebook" care, in nemarginita-i obraznicie, inainte de inceperea campaniei electorale pentru alegerea primarului a demarat o campanie de denigrare la adresa mea. Poate ca daca se limita doar la asta nu as fi reactionat, considerand ca nu merita sa ma cobor la nivelul lui, dar in contextul in care isi permite sa numeasca "handicapati si asistati sociali" 83% din populatia orasului Odobesti, sa faca atacuri la persoana si familie, sa foloseasca expresii care arata o educatie deficitara, m-am hotarat sa iau masuri legale. Fara a ma v... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro