Politistii de la Rutiera anchetati ca au musamalizat un accident, eliberati din arest

Politistii de la Rutiera anchetati ca au musamalizat un accident, eliberati din arest

Intrebat daca s-a pus problema oferirii unor sume de bani, chiar si sub forma unor daune materiale si morale, Maghiari a spus ca, la un moment dat, pana ca femeia sa fie chemata de catre procurori la audieri, a fost contactat de avocati ai acesteia, pentru a se stabili o suma de bani cu titlu de daune, reafirmand ca intelegerea a cazut dupa ce femeia a dat declaratii in fata anchetatorilor. Ea a aratat ca, potrivit actelor dosarului, femeia, in varsta de 34 de ani, a dat mai multe declaratii, atit la politie, cat si in fata procurorilor, iar in prima declaratie ar fi aratat ca, dorind sa nu fie mediatizat cazul si de a nu ajunge in fata organelor de cercetare, ar fi propus, din proprie initiativa, schimbarea datelor incidentului, respectiv sa spuna ca nu a fost lovita de masina condusa de Maghiari, ci ar fi cazut de pe o schela, astfel incat totul sa para un accident de munca.

acum 58 luni (1 Aug 2015)

Magistratul de la Judecatoria Sectorului 1 a dispus cercetarea in libertate a tuturor celor opt politisti, doar in cazul lui Marius Maghiari fiind luata si masura controlului judiciar.

In timpul judecarii propunerii de arestare, ordonantele de retinere emise pentru cei opt politisti au expirat.

Daniel Pistea, adjunct Brigada Rutiera Bucuresti, impreuna cu Ion Daniel Bocan, seful Sectiei 2 Politie, ofiterul Marius Maghiari si alti cinci politisti au fost arestati de Judecatoria Sectorului 1 pentru ca ar fi incercat sa musamalizeze un accident produs de Maghiari.

Comisarii Ioan Daniel Bocan si Daniel Pistea, impreuna cu alti doi politisti de la Brigada Rutiera si trei de Sectia 2 de Politie sunt acuzati ca ar fi incercat sa musamalizeze un accident rutier produs de ofiterul Marius Maghiari.

Potrivit unor surse judiciare, politistul Marius Maghiari ar fi accidentat o femeie pe raza Sectiei 2 Politie, dar incidentul a fost incadrat la accident de munca. Maghiari spune ca dupa accident a dus-o pe femeie la spital si a vrut sa indrepte situatia corect

Marius Maghiari, de la Brigada Rutiera a Capitalei, a declarat ca dupa accidentul pe care l-a provocat, a incercat sa indrepte situatia in mod corect, a dus-o pe femeie la spital, timp in care aceasta a fost constienta, si a incercat sa mearga pe calea medierii si sa incheie o intelegere. Astfel, femeia in varsta de 34 de ani a decarat ca a fost un accident de munca, pentru a evita un dosar penal.

Marius Maghiari a declarat, la iesirea din sediul Judecatoriei Sectorului 1, ca nu intelege de ce lucrurile au luat o astfel de turnura si a aratat ca nu a facut decat sa indrepte in cel mai corect mod situatia pe care a produs-o.

Intrebat de ce s-a ajuns ca accidentul rutier sa fie transformat intr-un accident de munca, respectiv ca femeia sa sustina ca a cazut de pe sche... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro