Politistii carora le ploua in cap la birou. Acoperisul a ars intr-un incendiu, iar sefii de la judet "respecta proceduri"

Politistii carora le ploua in cap la birou. Acoperisul a ars intr-un incendiu, iar sefii de la judet

Postul de Politie Muntenii de Jos din judetul Vaslui a fost afectat de un incendiu, produs in noaptea de 8/9 ianuarie anul curent. Desi au trecut cinci luni de la incendiu, acoperisul cladirii, in incinta careia se afla si locuinta de serviciu a sefului de post, nu a fost schimbat sau reparat.

acum 81 luni (21 May 2017)

Postul de Politie Muntenii de Jos din judetul Vaslui a fost afectat de un incendiu, produs in noaptea de 8/9 ianuarie anul curent. Misiunea pompierilor s-a dovedit a fi destul de dificila avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile (vant extrem de puternic si temperatura geroasa) precum si vizibilitatea redusa cauzata de fumul dens.

Pompierii au reusit sa lichideze incendiul in limitele gasite, inainte ca flacarile sa se propage si in interiorul cladirii, insa au ars circa 60 metri patrati si s-au degradat 140 metri patrati din acoperisul pe structura din lemn si invelitoare din tabla.

Desi au trecut cinci luni de la incendiu, acoperisul cladirii, in incinta careia se afla si locuinta de serviciu a sefului de post, nu a fost schimbat sau reparat. Cei trei politisti care isi desfasoara activitatea la Muntenii de Jos refuza sa arate in ce conditii muncesc, desi toti oamenii din sat stiu ca in postul lor ploua si bate vantul.

Oficialii inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui afirma ca trebuie respectate o serie de proceduri. Totusi, tine de anumite proceduri de lucru, de avize.

Oamenii din sat fac haz de necaz si spun ca au un post de politie "decapotabil". E riscant ca poate sa cada oricand ori peste o masina, ori in cap la cineva", afirmp un localnic din Muntenii de Jos. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro