Politistii care s-au imprumutat cu bani de la proxeneti. Oamenii legii au fost implicati in investigarea infractiunilor deosebit de grave ale "creditorilor"

Fostul sef al Politiei Blaj, Tiberiu Low, a imprumutat de la Boitor suma de 2.000 de euro si 4.500 de lei. Acesta a relatat si faptul ca, in cursul anului 2015, a luat cu imprumut de la inculpatul Boitor Ioan Sorin Cristian suma de 2.000 de euro si suma de 4.500 de lei. Barbatul din Blaj afiseaza pe retelele de socializare o viata de lux: masini de zeci de mii de euro (Porsche si Mercedes) si destinatii turistice exotice.

acum 80 luni (23 Nov 2017)

Dosarul privind gruparea care actiona in zona municipiului Blaj din judetul Alba a fost trimis in judecata la Tribunalul Alba in iunie 2017. Potrivit rechizitoriului, fostul sef al Politiei Blaj, Tiberiu Low, si un alt politist de la Politia Blaj, ar fi imprumutat de la membrii gruparii sume importante de bani. Politistii au fost audiati ca martori in dosarul instrumentat de DIICOT Alba Iulia si ar fi recunoscut ca au imprumutat bani de la Cristian Boitor. Fostul sef al Politiei Blaj, Tiberiu Low, a imprumutat de la Boitor suma de 2.000 de euro si 4.500 de lei.

"La nivelul Politiei Blaj, incepand cu anul 2007, au fost obtinute date operative privind pe inculpatii Boitor Ioan Sorin Cristian si Boitor Daniel, cu privire la savarsirea infractiunii de proxenetism in strainatate, care au fost inaintate catre structurile competente", a spus Tiberiu Low, in calitate de martor in dosar.

Acesta a relatat si faptul ca, in cursul anului 2015, a luat cu imprumut de la inculpatul Boitor Ioan Sorin Cristian suma de 2.000 de euro si suma de 4.500 de lei. Tiberiu Low a obtinut postul de comandant al Politiei Blaj in octombrie 2016 si a fost schimbat subit dupa ce numele sau a fost vehiculat in acest dosar. De asemenea, martorul a recunoscut si ca in cursul lunii februarie 2016 a solicitat un imprumut de la inculpatul Lupean Laurentiu", se mai afirma in rechizitoriu. Gruparea a fost destructurata in martie 2016, cand politisti de la BCCO Alba Iulia au efectuat un numar de 21 de perchezitii domiciliare in zona municipiului Blaj din judetul Alba si in judetul Cluj, iar politisti din Germania au realizat 5 perchezitii in locatii din zona Augsburg. Barbatul din Blaj afiseaza pe retelele de socializare o viata de lux: masini de zeci de mii de euro (Porsche si Mercedes) si destinatii turistice exotice. Spre exemplu, pentru acesta a lucrat si o fata care lucra initial ca asistenta medicala in cabinetul unui doctor din Alba Iulia, insa care nu se putea intretine ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro