Politistii care i-au capturat pe autostopistii criminali au primit Placheta de Onoare. Anchetator: "S-a lucrat continuu, nimeni nu a dormit"

Politistii care i-au capturat pe autostopistii criminali au primit Placheta de Onoare. Anchetator:

Diplomele au fost oferite pentru capturarea celor doi liceeni autostopisti care au ucis un sofer care i-a luat la ocazie si au ranit-o pe sotia acestuia. Au povestit cum au premeditat fapta Cei doi agresori, Andrei Simion, de 18 ani( n.r: minor la data comiterii faptei, la trei zile d ela omor si-a sarbatorit majoratul) si Cristian Tanasie, 16 ani, au ucis un barbat si au ranit-o pe sotia acestuia, Violeta si Ion Constantin fiind cei care au oprit masina si i-au luat la ocazie.

acum 60 luni (12 Dec 2017)

Diplomele au fost oferite pentru capturarea celor doi liceeni autostopisti care au ucis un sofer care i-a luat la ocazie si au ranit-o pe sotia acestuia. Acestia au fost capturati la o saptamana de la oribila crima, in seara zilei de 1 decembrie. 4 Politie Rurala Dragalina li s-a conferit Placheta de onoare a Politiei Romane, iar opt politisti au fost recompensati cu diplome de merit, pentru modul exemplar in care au actionat pentru solutionarea cazului. In urma unui efort sustinut al unei echipe de politisti si procurori, s-a reusit prinderea a doi tineri, minori la momentul savarsirii acestor fapte de mare gravitate: ,,A fost un caz greu, o ancheta complexa. Pe parcursul a 6 zile, de la savarsirea faptelor si pana la prinderea autorilor, a fost desfasurata o gama larga de activitati. Sute de audieri, de investigatii si perchezitii informatice. La data de 1 decembrie, au fost audiati autorii si retinuti. Alerta in 4 judete si Bucuresti Sute de politisti au intrat in alerta, imediat dupa comiterea omorului, in seara zilei de vineri, 24 noiembrie. Au fost instituite filtre in patru judete: Calarasi, Ialomita, Ilfov si Constanta, dar si in municipiul Bucuresti." Echipele au functionat la maximum si orice detaliu a fost amanuntit investigat. Au povestit cum au premeditat fapta Cei doi agresori, Andrei Simion, de 18 ani( n.r: minor la data comiterii faptei, la trei zile d ela omor si-a sarbatorit majoratul) si Cristian Tanasie, 16 ani, au ucis un barbat si au ranit-o pe sotia acestuia, Violeta si Ion Constantin fiind cei care au oprit masina si i-au luat la ocazie. Ei au fost luati in masina, in seara zilei de 24 noiembrie, de la Drajna. Fara nicio discutie, cei doi tineri, aflati pe bancheta din spate a masinii, au scos cutitelesi l-au ucis pe sofer pe loc, in timp ce sotia sa a fost ranita la omoplat. Violeta si Ion Constantin, de 55, respectiv 58 de ani, se aflau in masina proprietate personala, un Logan rosu, si se deplasau de la Calarasi spre comuna Stefan cel Mare... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro