Politistii au sporit masurile de securitate in satul celor sapte violatori. Sustinatorii nu au mai avut voie sa vina in apropierea postului de Politie

Politistii au sporit masurile de securitate in satul celor sapte violatori. Sustinatorii nu au mai avut voie sa vina in apropierea postului de Politie

"Masurile de ordine sunt asigurate in prezent de politisti din cadul Sectiei de Politie Rurala 2 Vaslui si de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui. Pe aceeasi tema: Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecati in libertate dupa ce au violat o eleva pana la lesin: "O sa dau eu cu masina peste voi" Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei, in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui CSM si Parchetul General, solicitate sa verifice legalitatea eliberarii celor sapte violatori din Vaslui.

acum 106 luni (24 Jul 2015)

"Masurile de ordine sunt asigurate in prezent de politisti din cadul Sectiei de Politie Rurala 2 Vaslui si de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui. Sustinatorii celor sapte tineri acuzati ca au violat o eleva nu au mai avut voie sa se apropie de Postul de Politie Valeni in intervalul de timp 15.30 - 16.30.

Sustinatorii nu am mai fost lasati de politisti sa se apropie de sediul Politiei

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui au anuntat marti, 21 iulie, schimbarea programului de supraveghere in cazul celor sapte tineri din localitatea Valeni, care au violat o eleva pana la lesin.

Conducerea IPJ Vaslui a dispus ca toti cei sapte tinerii sa se prezinte zilnic la postul comunal de politie pentru a semna in registrul in care este consemnata prezenta persoanelor supravegheate si nu de patru ori de saptamana, asa cum era programul de supraveghere pana in prezent.

Decizia schimbarii programului de a se prezenta la Politie in cazul celor sapte tineri, de la patru la sapte ori pe saptamana, a fost luata in urma mediatizarii cazului. Timp de doua saptamani, vom dezbate unul dintre cele mai scandaloase cazuri de violenta din ultimii ani care a cutremurat Romania: povestea elevei din Vaslui care a fost violata de sapte tineri.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro