Politistii au perchezitionat masina unei protestatare #rezist. Politistii n-au gasit nimic ilegal, dar refuza sa elibereze procesul verbal

3, lit a, din legea nr 677/2001, datele cu caracter personal reprezinta "orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila direct sau indirect, in particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fiice, fiziologice, psihice, ecomomice, culturale sau sociale", i-a transmis Sectia 1 de Politie drei.

acum 80 luni (13 Jul 2017)

Unei tinere protestatare #rezist i-a fost perchezitionata masina, pe drumul spre Piata Victoriei, de catre politisti in civil, informeaza publicatia Epoch Times.

Incidentul s-a produs in seara zilei de 3 mai, cand Evelina Morar, una dintre tinerele protestatare, a fost inconjurata de politisti in civil care au cerut sa ii perchezitioneze masina, fara sa ii comunice vreun motiv. Dupa perchezitie, femeia a mers la Sectia 1 Politie, unde a aflat ca oamenii legii ar fi fost sesizati de jandarmi ca ea distribuie materiale de propaganda protestatarilor - lucru care, de altfel, s-a dovedit fals.

"In ceea ce priveste solicitarea unui exemplar al respectivului proces verbal, va comunicam faptul ca acest document contine date cu caracter personal. 3, lit a, din legea nr 677/2001, datele cu caracter personal reprezinta "orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila direct sau indirect, in particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fiice, fiziologice, psihice, ecomomice, culturale sau sociale", i-a transmis Sectia 1 de Politie drei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro