Politisti si functonari ai statului, mana in mana cu patroni de cazinouri si birturi cu pacanele. Caracatita jocurilor de noroc de la Botosani, data in vileag

Politisti si functonari ai statului, mana in mana cu patroni de cazinouri si birturi cu pacanele. Caracatita jocurilor de noroc de la Botosani, data in vileag

Sambata dimineata, mascatii sub coordonarea procurorilor DNA au facut zeci de descinderi la birturile cu pacanele sau la cazinourile cu "slot machines" din municipiile Botosani si Dorohoi. Totodata si un functionar al Oficiului pentru Jocuri de Noroc de la Suceava este banuit ca a luat mita pentru a inchide ochii la neregulile gasite la aparatele de jocuri.

acum 94 luni (15 Nov 2015)

Sambata dimineata, mascatii sub coordonarea procurorilor DNA au facut zeci de descinderi la birturile cu pacanele sau la cazinourile cu "slot machines" din municipiile Botosani si Dorohoi.

Un politist "saltat" de la munca pentru luare de mita

Procurorii anti-coruptie au ajuns, pentru a doua oara in acest an la Inspectoratul Judetean de Politie Botosani. De aceasta data au ridicat un politist de la Investigatii Criminale banuit ca este implicat in "mafia pacanelelor" de la Botosani. Mai precis acesta ar fi luat mita de la patronul unui local sa inchida ochii la anumite nereguli dar si sa-l ajute sa obtina solutionarea favorabila a unor dosare. In aceeasi cauza a fost dusa cu calitatea de suspect la Suceava si o avocata aflata in legatura cu politistul. Totodata si un functionar al Oficiului pentru Jocuri de Noroc de la Suceava este banuit ca a luat mita pentru a inchide ochii la neregulile gasite la aparatele de jocuri.

Evaziune fiscala si pacanele "botezate"

Procurorii DNA, banuiesc ca multi patroni de localuri cu pacanele si cazinouri, au tras pe sfoara statul roman si s-ar face vinovati de evaziune fiscala, dupa ce au modificat soft-ul aparatelor dejoc, in asa fel incat sa asunda valoarea reala a profitului.

Va recomandam sa cititi si urmatoarele stiri:

Pozitia Pro TV dupa retinerea lui Tudor Constantinescu, membru in juriul unui nou show al postului: "Beneficiaza de prezumtia de nevinovatie"

Summitul G20 din Antalya, intre combaterea evaziunii fiscale, razboiul din Siria, criza imigrantilor si schimbarea climatica ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro