Politista sub acoperire, aproape sa fie violata intr-o operatiune anticoruptie: "Mi-a ridicat fusta, tragandu-ma de cap si sarutandu-ma cu forta"

Politista sub acoperire, aproape sa fie violata intr-o operatiune anticoruptie:

"Mi-a repetat in mod constant ca trebuie sa-i platesc cele sase examene promovate in iarna" "In continuare a insistat sa ma sarute, ma tinea de mana, a venit langa mine in pat si a inceput sa ma mangaie pe picioare, sa ma sarute pe mana si pe gat. "Frant Florin a inceput sa ma atinga, sa ma sarute pe gat, pe maini, pe obraz, sa ma stranga in brate si sa-mi puna mana pe fund, incercand sa intretina relatii sexuale cu mine.

acum 59 luni (10 Jul 2015)

Procurorii Parchetului General care realizeaza ancheta de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita au reusit sa introduca in universitate, pentru a strange probe, o studenta - ofiter acoperit. Pentru ca studenta sub acoperire refuza sa intretina relatii sexuale cu el, prodecanul i-a cerut macar cate un sarut pentru fiecare examen promovat.

De altfel, profesorul universitar stia ca "la fel a patit un coleg de-ai lui, l-a intrebat o fata care era sub acoperire iar el a raspuns ca vrea sa se culce cu ea, ulterior fiind arestat pentru asta".

"Mi-a repetat in mod constant ca trebuie sa-i platesc cele sase examene promovate in iarna"

"In continuare a insistat sa ma sarute, ma tinea de mana, a venit langa mine in pat si a inceput sa ma mangaie pe picioare, sa ma sarute pe mana si pe gat. Desi i-am spus sa se opreasca acesta continua sa o faca si ma tinea strans astfel incat sa nu pot sa ma ridic din pat. Cand am reusit sa ma ridic, a facut-o si el iar apoi a venit si m-a strans in brate. Frant Florin m-a intrebat cate examene am avut in iarna iar eu i-am raspuns ca am avut sapte apoi mi-a zis ca pentru ele ar trebui sa-i dau sapte pupici, cate unul pentru fiecare, mentionand-i ca este o plata buna. (...) Din nou a incercat sa traga de mine sa ma sarute, repetand in mod constant ca trebuie sa-i platesc cele sase examene promovate in iarna cu ajutorul acestuia si ca nu va pleca din camera mea pana n-o sa-l sarut. Vazand ca insista foarte mult i-am precizat acestuia sa se opreasca, ca trebuie sa inteleaga ca nu este momentul si sa aiba mai multa rabdare cu mine, iar acesta a plecat destul de nervos", a aratat investigatoarea sub acoperire in procesul verbal pe care l-a intocmit dupa intalnirea cu profesorul. "Frant Florin a inceput sa ma atinga, sa ma sarute pe gat, pe maini, pe obraz, sa ma stranga in brate si sa-mi puna mana pe fund, incercand sa intretina relatii sexuale cu mine. (...) Dupa ce... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro