Politista care a innebunit Facebook-ul s-a intors din vacanta: "Ati fost in siguranta?". Internaut: "Manca-i-as buclele ei de politista!"

Politista care a innebunit Facebook-ul s-a intors din vacanta:

Politista sexy care a innebunit Facebook-ul Sursa Facebook Politia Romana www.politiaromana.ro Fotografia din postarea anterioara a politistei sexy Sursa Facebook Politia Romana www.politiaromana.ro Pe aceeasi tema: Politista care a innebunit Facebook-ul.

acum 73 luni (2 May 2018)

Afisand o mina odihnita, cu parul revarsat in bucle pe uniforma, politista intreaba romanii daca s-au intors in siguranta din minivacanta. Revenirea ei este salutata de internauti, dar unii cearta Politia Romana, care o promoveaza pe pagina sa de Facebook.

Pitu Petre Flueras Manca-i-as buclele ei de politista!Pai cum sa nu dorm linistit acum cand stiu cine ma vegheaza.In seara asta si cainele o sa il culc mai devreme!

Ella Andriella Le angajati pe criterii de frumusete, care are buze mai groase si ochii de pisica ,bucle lungi si neaparat blonde???? Ati mai postat-o o data pe d-soara politista pe 27 aprilie cand ne ura vacanta placuta de 1 Mai, atunci era cu parul strans, acum a venit din vacanta cu parul desfacut si buclata toata, i-a priit minivacanta si ei? Ca si la voi, ca peste tot, trebuie sa ai pile sa ajungi cineva...

Gabriela Constantin A, politistele ar trebui sa arate ca niste calugarite?

Cristi Ivan Urmeaza sa apara libidinosii cu frazele: aresteaza-ma, perchezitioneaza-ma, fa-mi ce vrei :)))

Predan Nicolae Daaaaa, am fost cuminti!

Politista sexy care a innebunit Facebook-ul Sursa Facebook Politia Romana www.politiaromana.ro

Fotografia din postarea anterioara a politistei sexy Sursa Facebook Politia Romana www.politiaromana.ro

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro