Politist "Garantat 100%": Marian Godina povesteste ce inseamna onoarea si demintatea de a fi politist, la TVR 1

Marian Godina, intre oamenii care vor influenta Europa in 2017 Povestile sale pline de haz despre viata de politist i-au atras multe like-uri pe pagina de Facebook, dar, uneori, si dezaprobarea superiorilor. Munca lui de politist la Politia Rutiera Brasov, umorul si curajul de a spune lucrurilor pe nume i-au atras simpatie si in afara tarii, publicatia politico.eu acordandu-i un spatiu considerabil si enumerandu-l pe lista celor 28 de oameni (din 28 de tari) care definesc si vor influenta Europa in 2017.

acum 38 luni (29 Jan 2017)

Marian Godina, intre oamenii care vor influenta Europa in 2017

Povestile sale pline de haz despre viata de politist i-au atras multe like-uri pe pagina de Facebook, dar, uneori, si dezaprobarea superiorilor. Munca lui de politist la Politia Rutiera Brasov, umorul si curajul de a spune lucrurilor pe nume i-au atras simpatie si in afara tarii, publicatia politico.eu acordandu-i un spatiu considerabil si enumerandu-l pe lista celor 28 de oameni (din 28 de tari) care definesc si vor influenta Europa in 2017. Editia poate fi vizionata pe 29 ianuarie, de la 22.00, la TVR 1, TVR HD si TVR+.

Ce inseamna onoarea si demintatea de a fi politist, cum se schimba lucurile in politia romana, cum este azi perceput politistul de publicul larg, dar si alte povesti cu umor sau pline de amaraciune deapana Marian Godina duminica, la "Garantat 100%". N-am facut lucruri de acest fel pentru ca mi-am dorit ca pe aceasta pagina sa intre numai oameni de calitate, care sa dea like sau share doar atunci cand chiar le-a placut ce au citit si au simtit nevoia sa impartaseasca si cu altii.

FOTO TVR 1

La final de" Garantat 100%", cei prezenti in fata micilor ecrane se pot delecta cu muzica trupei Stema, care va canta melodia "Asta-s eu", tocmai pentru a sublinia mesajul invitatului lui Catalin Stefanescu din aceasta saptamana. Reprezentanta a muzicii indie-alternative, cu infuente psihedelic, trip hop, Stema este deja cunoscuta publicului de la festivaluri de gen din Romania: Electric Castle (2015), Shine Festival (2015), Bergenbier - Zilele Prieteniei (2014), Rock in Park (2013), Street Delivery (2014).

FOTO TVR 1

Despre Garantat 100%

Le-a dat garantii la fiecare editie, iar dupa 17 ani, telespectatorii o recunosc drept una dintre cele mai de succes emisiuni culturale. Catalin Stefanescu prezinta la TVR 1 "felul nostru de a face televiziunea": "Garantat 100%". Tele... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro