Politicienii eliberati recent din puscarie viseaza sa revina pe prima scena. Exista viata politica si dupa Beciul Domnesc

Mai mult, unii parlamentari din judet au fost trecuti cu vederea de catre primarul din Rediu, care a preferat sa il popularizeze doar pe fostul coleg de partid, exclus din PNL ca urmare a condamnarii primite in dosarul "Transformatorul". "Imi permit, ca un om cu destula experienta politica, dar care nu mai are interese politice astazi, sa recomand politicienilor aici de fata si celor care nu mai sunt de fata ca cel mai important lucru este sa realizeze lucruri pentru oameni, nu sa se certe, nu sa caute nod in papura unul impotriva altuia pentru a bloca proiecte", a fost sfatul fostului liberal. Politicianul avea de executat o pedeapsa de cinci ani si sase luni de inchisoare, dupa ce magistratii au contopit pedepsele din cele doua dosare in care acesta a fost condamnat, respectiv dosarele "Transformatorul" si "Siveco".

acum 37 luni (28 Aug 2017)

Relu Fenechiu a aparut la o manifestare organizata de un primar PNL, dar sustine ca nu se intoarce in politica.

Fostii lideri politici care au fost eliberati dupa ce au stat in inchisoare, in urma unor condamnari definitive, dau semne ca nu vor sa ramana pe tusa.

Imediat dupa ce a iesit din inchisoare, Dan Voiculescu si-a facut publice planurile de viitor. V-as ruga sa tinem ochii mari deschisi si sa ne uitam la orizont. Vad o lupta pe viata si pe moarte, pe puscarie, pe orice risc, cu abuzurile, mai ales pentru cei care nu se pot apara impotriva abuzurilor. Voi continua cu toate fortele mele, mai ales ca determinarea mea e intarita dupa trei ani de puscarie", a anuntat Dan Voiculescu.

Ulterior, au aparut informatii suplimentare, care permit conturarea planului de lupta anuntat de Voiculescu. Astfel, europarlamentarul Maria Grapini a vorbit despre posibilitatea ca Voiculescu sa fie invitat la o discutie cu liderii Partidului Puterii Umaniste (Social Liberal) - PPU-SL.

Este vorba de o formatiune minuscula, infiintata tot de Dan Voiculescu dupa ce a pierdut Partidul Conservator, cand Daniel Constantin s-a dezis de fostul sau sef.

Alianta cu ALDE

Potrivit unor surse parlamentare, PPU-SL ar putea fuziona in perioada urmatoare cu ALDE, formatiune condusa de Calin Popescu Tariceanu. In acest fel, PPU-SL ar avea o sansa sa intre in viitorul Parlament, in timp ce Tariceanu ar avea sprijinul postului Antena 3, controlat de Voiculescu, pentru planuita candidatura la urmatoarele alegeri prezidentiale.

Dan Voiculescu a fost eliberat conditionat dupa ce a efectuat trei ani de inchisoare, din pedeapsa de zece ani primita, in 2014, in dosarul "ICA". In iulie, magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis, in mod definitiv, ca fostul senator poate iesi din inchisoare.

Fenechiu, imbratisat de elita ieseana

Recent, a fost in centrul atentiei si Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro