Politicianul satului: Mihai Tudose, premierul cash and carry | ACADEMIA CATAVENCU

Cum deschide el tacticos geanta, probabil tip diplomat, iar doamna "Jeni" (de la "jenata"- n.red.) de la casieria Guvernului ii strecoara complice fisicurile cu bani. In 2016, Mihai Tudose si-a deschis un cont intr-o banca, in care a depus frumoasa suma de 100.000 de lei.

acum 43 luni (1 Sep 2017)

Am inteles, in sfarsit, de ce este premierul Mihai Tudose in permanenta transpirat. Nu vrea sa achite comisioane de administrare. Asa ca este nevoit sa care peste tot o geanta doldora de cash.

Exact ca presedintele SUA, care are mereu in preajma valiza cu care poate lansa un atac nuclear. Cu diferenta ca liderul de la Washington nu-si duce singur valiza. Are un aghiotant de la Secret Service care i-o cara. Daca ar pune vreun consilier sa-i care geanta cu bani gheata, ar putea fi saltat oricand de DNA pentru coruptie. Cum naiba sa plimbi toata ziulica o geanta cu bani prin Palatul Victoria?

Mi-l si imaginez pe Mihai Tudose in ziua de salariu. Cum deschide el tacticos geanta, probabil tip diplomat, iar doamna "Jeni" (de la "jenata"- n.red.) de la casieria Guvernului ii strecoara complice fisicurile cu bani. Stiti filmele alea clasice cu mafioti, care deschid gentile simultan, ca sa demonstreze ca nu-si trag teapa unul altuia?

O alta dilema: cum si-o fi cumparat Mihai Tudose cele doua Mercedesuri, pe care le-a trecut onest in declaratia de avere? O fi venit saracu’ cu vechea masina, cu portbagajul ticsit de bancnote. S-a spus ca, atunci cand a aparut primul bancomat in Braila, localitatea sa natala, a crezut ca-s pacanele. Cert este ca, pana la urma s-a dovedit ca este doar un mincinos, asemenea predecesorului sau, Victor Ponta. In 2016, Mihai Tudose si-a deschis un cont intr-o banca, in care a depus frumoasa suma de 100.000 de lei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro