Politica "dura": o companie americana le da angajatilor interdictie la consumul de alcool si sex la birou

Politica

Compania americana Zenefits, cu sediul in San Francisco, care in luna mai a anului trecut valora 4,5 miliarde de dolari, este cunoscuta nu doar pentru succesul si profitul sau, cat si pentru atmosfera de petrecere intretinuta in randul angajatilor.

acum 53 luni (24 Feb 2016)

Compania americana Zenefits, cu sediul in San Francisco, care in luna mai a anului trecut valora 4,5 miliarde de dolari, este cunoscuta nu doar pentru succesul si profitul sau, cat si pentru atmosfera de petrecere intretinuta in randul angajatilor. Distractia a trebuit sa fie, in cele din urma, stavilita dupa o serie de incidente incadrate de noua conducere in categoria comportamentelor "rudimentare".

Mesajele electronice trimise personalului companiei Zenefits au iesit la iveala in cursul verii trecute, dupa ce s-a aflat ca mai multe prezervative folosite au fost gasite pe scari dupa intalniri ale angajatilor la care se consuma si alcool.

Zenefits, companie producatoare de software destinat resurselor umane, cu o vechime de trei ani pe piata, a trebuit sa trimita o serie de email-uri deloc placute personalului in urma mai multor incidente care au avut loc in biroul din San Francisco.

Mesajele electronice au fost trimise in cursul verii trecute de o directoare din cadrul companiei, Emily Agin, care a descris situatia angajatilor care fac sex la birou drept comportament rudimentar.

Nu folositi scarile ca sa fumati, sa consumati alcool, sa mancati sau sa faceti sex. Va rugam sa respectati regulamentul companiei si sa aveti bun simt..., se arata intr-un alt email trimis personalului companiei.

Sacks a sustinut, intr-un memo trimis miercurea trecuta angajatilor, ca este important sa fie cultivata o atmosfera de munca mai matura. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro