Politica departe de Bucuresti. La Roman, liberalii defileaza cu un candidat in proces cu ANI

Acum, fiul cel mic candideaza din partea PSD Fiul cel mai mic al familiei Resmerita a fost desemnat candidat al PSD pentru Primaria Lupeni, condusa timp de 16 ani de tatal sau si timp de sase luni de fratele sau mai mare. Acum, fiul cel mic candideaza din partea PSD Fiul cel mai mic al familiei Resmerita a fost desemnat candidat al PSD pentru Primaria Lupeni, condusa timp de 16 ani de tatal sau si timp de sase luni de fratele sau mai mare.

acum 81 luni (8 Jun 2017)

In competitia pentru primaria orasului Roman, liberalii defileaza cu Lucian Micu, actualul primar interimar, care este viceprimar de cinci ani de zile. Insa, acesta are un proces pe rol cu Agentia Nationala de Integritate (ANI), care il acuza ca a detinut simultan functia de viceprimar si functia remunerata de membru in Consiliul de Administratie al Spitalului Municipal de Urgenta Roman. Laudat de colegii sai de partid pentru experienta in administratie, Micu este atacat de PSD pentru problemele cu ANI. Ar fi o crunta lovitura pentru romascani, acestia urmand sa fie chemati pentru a treia oara la vot intr-un interval de doi ani, pentru a-si alege primarul. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca alegerile partiale inseamna bani, multi bani, de la bugetul de stat", a comentat Manoliu.

El i-a propus adversarului sau sa-i fie viceprimar, invocand faptul ca orasul ar fi condus, in acest fel, de o echipa de tineri. Marius Neculai este om de afaceri si a fost parlamentar PDL intre 2008 si 2012, dar a parasit acest partid dupa ce colegiul in care fusese ales i-a fost oferit Elenei Udrea. El a fost, insa, hotarat cand a fost vorba de sprijinul pentru candidat. "Eu te asigur ca atat Consiliul Judetean Neamt, pe care eu il conduc, atat Guvernul Romaniei, prin ministerele de resort, si prim-ministrul, care vor finanta diferitele investitii ale tale, sunt alaturi de tine", a fost mesajul lui Arsene.

Oferta USR

Radu Samson este candidatul USR pentru primaria din Roman, la alegerile locale partiale din 11 iunie. Este un agent imobiliar (30 de ani), care nu a mai facut politica pana acum, dar a decis sa se implice pentru a avea o administratie corecta. El promite infiintarea unei societati de transport public in comun subordonata autoritatilor locale, concesionarea gratuita a locurilor de parcare pentru masini sau amenajarea de spatii pentru parcarea bicicletelor.

Alegerile, in cifre

In 49 de localitati din 32 de jud... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro