Politia si Corpul de Control al Ministerului Sanatatii ancheteaza moartea unor pacienti operati la Craiova

Politia si Corpul de Control al Ministerului Sanatatii ancheteaza moartea unor pacienti operati la Craiova

Legistii craioveni au prezentat primele concluzii in cazul celui de al doilea pacient de la Craiova care a murit dupa o operatie de micsorare a stomacului, un barbat de 43 de ani din Olt, diagnosticat cu obezitate morbida si operat pe 27 mai.

acum 83 luni (18 Jul 2016)

Medici francezi si romani sunt acuzati de moartea unor pacienti carora li s-a micsorat stomacul.

Politia si corpul de control al Ministerului Sanatatii efectueaza anchete la spitalul judetean din Craiova, dupa ce doi pacienti au murit in urma unor interventii de micsorarea stomacului. Pacientii au fost operati de o echipa mixta romano-franceza.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a cerut, vineri, Corpului de Control al Ministerului sa efectueze, saptamana aceasta, verificari la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, dupa ce doi din cei noua pacienti operati pentru obezitate morbida de catre o echipa de medici francezi au decedat.

Legistii craioveni au prezentat primele concluzii in cazul celui de al doilea pacient de la Craiova care a murit dupa o operatie de micsorare a stomacului, un barbat de 43 de ani din Olt, diagnosticat cu obezitate morbida si operat pe 27 mai. Pacientul a fost supus operatiei de micsorare a stomacului. Diagnosticul de externare a fost diabet zaharat tip II, insuficienta cardiaca cl. A fost externat si se afla acasa cand sotia l-a gasit fara suflare, la 17 zile dupa iesirea din spital. Citeste si:

+Singurul specialist in Medicina Hiperbara din Romania, cu mii de pacienti ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro