Politia rutiera a facut publice imagini de la incidentul in care a fost implicat fostul deputat Cristian Boureanu

In inregistrare, politistul caruia i-a prins mana la portiera masinii il ameninta ca il "scoate" la stiri si ca ii va face dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala, spunandu-i si ca este beat. Dupa mai multe schimburii de replici, in care cei doi se anunta reciproc ca imaginile vor ajunge pe Facebook, politistul il avertizeaza din nou ca va merge la IML pentru a-si scoate certificat medical si ca lui Boureanu i se va intocmi dosar penal pentru ultraj si pentru vatamare corporala.

acum 38 luni (11 Jun 2017)

In inregistrare, politistul caruia i-a prins mana la portiera masinii il ameninta ca il "scoate" la stiri si ca ii va face dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala, spunandu-i si ca este beat.

Politia rutiera a facut publice imaginile de la incidentul in care a fost implicat Cristian Boureanu "Pentru injuraturi, o sa vezi tu acum cum iti facem dosar. Lasa ca ai sa vezi!", mai ameninta el, in timp ce Boureanu riposteaza spunand ca il va lasa fara pensie si ii reproseaza ca el ii vorbeste "cu dumneavoastra", iar politistul i se adreseaza cu "tu". Dupa mai multe schimburii de replici, in care cei doi se anunta reciproc ca imaginile vor ajunge pe Facebook, politistul il avertizeaza din nou ca va merge la IML pentru a-si scoate certificat medical si ca lui Boureanu i se va intocmi dosar penal pentru ultraj si pentru vatamare corporala. Politistul relateaza unui alt echpaj venit la fata locului cum Cristian Boureanu l-a injurat si i-a facut semne obscene dupa ce a inapoiat actele soferului masinii in care acesta se afla. "Te linistesc eu mane dimneata, fara niciun fel de problema, ca acum nu procepi, ca esti baut". mai ameninta politistul, iar in scurt timp este lovit de Cristian Boureanu, ripostand la randul lui. In aceeasi noapte, Cristian Boureanu a fost dus la Politie, ulterior, fiind solicitata o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri dupa-amiaza, cu un diagnostic de traumatism cranio-cerebral si fractura de sinus maxilar, conform unor surse medicale, diagnostic mentionat ulterior si de avocata acestuia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro