Politia Locala Timisoara i-a amendat pe politistii care au parcat aiurea si au incins spiritele pe Facebook

Politia Locala Timisoara i-a amendat pe politistii care au parcat aiurea si au incins spiritele pe Facebook

"Cei doi politisti locali care s-au aflat la volanul autovehiculor oprite pe platforma din fata institutiei la data de 12.04.2017, incurcand circulatia pietonilor, fapt semnalat de altfel pe o persoana care a facut o fotografie ce a circulat pe reteaua de socializare si in mass-media, au fost sanctionati conform OUG 195/2002 - Codul Rutier, cu cate 290 lei fiecare si cate 2 puncte penalizare la permis, fapta fiind prevazuta de art.

acum 36 luni (21 Apr 2017)

seful Politiei Locale), tu si adunatura ta de nesimtiti, ce-ar fi sa va auto-amendati?", a scris Corneliu Vaida langa fotografia distribuita pe Facebook, in care doua masini ale Politiei Locale sunt parcate ilegal pe trotuar, blocand circulatia pietonilor.

Pentru a mai spala din imaginea sifonata, Directia Politia Locala Timisoara a comunicat, astazi, faptul ca, cei doi politisti locali care au parcat aiurea si au provocat reactiile de pe Facebook au fost sanctionati. "Cei doi politisti locali care s-au aflat la volanul autovehiculor oprite pe platforma din fata institutiei la data de 12.04.2017, incurcand circulatia pietonilor, fapt semnalat de altfel pe o persoana care a facut o fotografie ce a circulat pe reteaua de socializare si in mass-media, au fost sanctionati conform OUG 195/2002 - Codul Rutier, cu cate 290 lei fiecare si cate 2 puncte penalizare la permis, fapta fiind prevazuta de art. De asemenea, Politia Locala a luat toate masurile ca pe viitor astfel de situatii sa nu se mai intample, fiind montate camere de luat vederi si urmand a se trasa zona destinata pietonilor, nefiind vorba despre un trotuar strict delimitat", a transmis Dana Seracin, purtatorul de cuvant al Politiei Locale din Timisoara. Cititi si: Amenda de 900 de lei pentru timisoreanul care a pus pe Facebook fotografiile cu masinile parcate ilegal de Politia Locala Politia Locala avertizeaza: "Postarea de cuvinte si expresii jignitoare pe Facebook se sanctioneaza cu amenda" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro