Politia a verificat daca Victor Ponta locuieste la adresa de domiciliu

Politia a verificat daca Victor Ponta locuieste la adresa de domiciliu

Fostul premier Victor Ponta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, de catre procurorii DNA, sub acuzatiile de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si complicitate la infractiunea de spalare de bani.

acum 42 luni (6 Sep 2016)

Politistii care s-au deplasat la domiciliul lui Victor Ponta au stabilit cu acesta si programul saptamanal al vizitelor la sectia de politie care va fi valabil atata timp cat fostul premier se afla in control judiciar.

Procurorii Serviciului Teritorial Ploiesti de la Directia Nationala Anticoruptie au trimis, marti, actele privind controlul judiciar si obligatiile care decurg din aceasta masura in cazul lui Victor Ponta, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

Fostul premier Victor Ponta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, de catre procurorii DNA, sub acuzatiile de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si complicitate la infractiunea de spalare de bani. Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la un om de afaceri - Sebastian Ghita- pentru a organiza vizita unei personalitati politice straine- Tony Blair-, iar in schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro