Politia a sesizat CNADNR de 12 ori despre pericolul din DN1

Politia a sesizat CNADNR de 12 ori despre pericolul din DN1

65 de accidente grave in 5 ani, 23 de morti Potrivit datelor IGPR, pe tronsonul mentionat, "in ultimii 5 ani au fost inregistrate 65 accidente grave de circulatie, soldate cu 111 victime, dintre care 23 persoane decedate".

acum 97 luni (13 Jun 2016)

Pe o portiune de doar circa 12 kilometri, intre pasajul Baneasa si iesirea din Otopeni, statistica accidentelor este sumbra.

In ciuda numarului extrem de ridicat de accidente, CNADNR, compania nationala de drumuri, nu a luat nicio masura, chiar daca si Politia i-a cerut asta. "In perioada 2012 - 2016, au fost transmise 12 informari catre CNADNR, in vederea identificarii unor solutii de crestere a sigurantei rutiere pe acest sector de drum si eliminare a riscului de accidente", au raspuns la o solicitare a EVZ reprezentantii Politiei Romane.

65 de accidente grave in 5 ani, 23 de morti

Potrivit datelor IGPR, pe tronsonul mentionat, "in ultimii 5 ani au fost inregistrate 65 accidente grave de circulatie, soldate cu 111 victime, dintre care 23 persoane decedate". Probabil acestea au fost si cele mai dramatice accidente, dat fiind ca sensurile sunt separate de o bordura joasa, care destabilizeaza si mai rau masinile, aruncandu-le pe contrasens. Citeste si:

+Vilele OPULENTE din Otopeni ale patronului de la Hexi Pharma au fost SECHESTRATE de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro