Polipharma Industries pe piata farmaceutica internationala

Polipharma Industries pe piata farmaceutica internationala

In plus, dezvoltam acum o gama de suplimente pentru copii, special concepute pentru perioada de crestere - vitamine importante pentru structura oaselor si a dintilor, vitamine care cresc energia si vitalitatea si imbunatatesc atentia si memo-ria, precum si produse pe baza de lecitina si ulei de peste, care sustin activitatea creierului.Medicamentele fara si cu prescriptie medicala includ urmatoarele grupe farmaceutice si arii terapeutice: analgezice, anti-inflamatoare, anti-coagulante, antispasmodice, hepatoprotectoare, antidiabetice etc.

acum 114 luni (1 Oct 2014)

In ultimii 7 ani a coordonat ac-tivitatea companiei Polipharma Industries si vorbeste despre dezvoltarea companiei pe care o conduce si care este reteta pentru a patrunde pe pietele internationale.

Reporter: In ce an a fost infiintata fabrica de medicamente Polipharma si ce tip de produse realizeaza? Portofoliul sau actual de produse cuprinde: suplimente alimentare, medicamente fara si cu prescriptie medicala, in diverse forme farmaceutice: comprimate, comprimate filmate, capsule, solutii injectabile, solutii liofilizate si seringi preumplute. Printre suplimentele alimentare se numara urmatoarele: diferite tipuri de vitamine si minerale, suplimente cu actiune benefica asupra sistemului imunitar, a sistemul diges-tiv, a tractului urinar, a ficatului, a circulatiei sangelui, a memoriei, a controlului greutatii, a sanatatii ochilor, precum si suplimente cu efecte de neutralizare a radicalilor liberi sau de prevenire si control al diabetului. In plus, dezvoltam acum o gama de suplimente pentru copii, special concepute pentru perioada de crestere - vitamine importante pentru structura oaselor si a dintilor, vitamine care cresc energia si vitalitatea si imbunatatesc atentia si memo-ria, precum si produse pe baza de lecitina si ulei de peste, care sustin activitatea creierului.Medicamentele fara si cu prescriptie medicala includ urmatoarele grupe farmaceutice si arii terapeutice: analgezice, anti-inflamatoare, anti-coagulante, antispasmodice, hepatoprotectoare, antidiabetice etc.

Tudor Iures: Compania are o sectie de productie si una pilot pentru forme dozate solide orale (autorizatie de fabricatie din mai 2011; certificat GMP), o platforma de cercetare farmaceutica avansata - in curs de autorizare, cu o statie pilot de solide orale citostatice si o statie pilot de parenterale citostatice, precum si un centru de bioechivalenta in curs de au-torizare. Echipa de bioechivalenta sprijina elaborarea rapoartelor de dezvol... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro