Poiana Brasov, Sinaia si Predealul, in topul preferintelor pentru minivacanta de 1 Decembrie

Poiana Brasov, Sinaia si Predealul, in topul preferintelor pentru minivacanta de 1 Decembrie

In Poiana Brasov, un sejur de trei nopti in minivacanta de 1 Decembrie pleaca, la hotelurile de lux, de la 200 de euro si poate ajunge chiar si la 400 de euro de cuplu. Si pentru Predeal este cerere, iar pretul pentru un sejur pleaca de la 100 de euro pentru trei nopti de cazare cu mic dejun si ajunge pana 250 de euro.

acum 79 luni (9 Nov 2016)

Cele mai solicitate statiuni pentru minivacanta de 1 Decembrie sunt Poiana Brasov, Sinaia si Predeal. Preturile nu sunt mici, dar, culmea, primele locuri care s-au ocupat au fost cele la hotelurile de 4 si 5 stele. In Poiana Brasov, un sejur de trei nopti in minivacanta de 1 Decembrie pleaca, la hotelurile de lux, de la 200 de euro si poate ajunge chiar si la 400 de euro de cuplu. Oferta include cazare si mic dejun, masa traditionala romaneaca si spectacol folcloric de 1 Decembrie, dar si petreceri pentru copii. La 2 si 3 stele este putin mai ieftin si puteti petrece 3 nopti cu mic dejun cu 100-150 de euro de familie. Aici un sejur de trei nopti, cu mic dejun si cina traditionala de 1 Decembrie, costa intre 150 si 300 de euro de cuplu. Si pentru Predeal este cerere, iar pretul pentru un sejur pleaca de la 100 de euro pentru trei nopti de cazare cu mic dejun si ajunge pana 250 de euro.

Reprezentantii agentiilor de turism explica de ce aceste statiuni sunt cele mai cerute. Pentru 1 Decembrie in Poiana Brasov gradul de ocupare a ajuns la 85%, iar la Sinaia si Predeal la 80%. De asemenea in aceste statiuni exista si hoteluri de lux, care sunt preferate de turistii romani. Preturile sunt rezonabile pentru minivacanta de 1 Decembrie, dar de Revelion de exemplu sunt triple. Un sejur de Revelion in Poiana Brasov poate ajunge si la 1.000 de euro de persoana", a spus Cristian Rogozea, reprezentant agentie de turism.

O alta zona preferata de turisti pentru minivacanta de 1 Decembrie este zona Bran-Moieciu. Aici un sejur nu depaseste 150 de euro de cuplu. Turistii sunt asteptati cu purcel la protap, slanina si carnati de casa, branzeturi traditionale, suc natural de mere, vin, tuica si gemuri facute in casa. Gradul de ocupare in Bran-Moieciu este deja de 75%, dar trebuie sa va grabiti daca vreti sa mai gasiti locuri libere.

Optiuni in Harghita si Covasna

Preturi bune sunt si in s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro