Poarta opal doar daca esti nascut in octombrie: ce semnificatii are piatra lunii in care ne-am nascut

Poarta opal doar daca esti nascut in octombrie: ce semnificatii are piatra lunii in care ne-am nascut

Exista astrologi care pun pret mai mare pe cristalele proprii fiecarui semn zodiacal, in timp ce specialistii in pietre pretioase si semipretioase sunt convinsi ca simbolistica pietrelor reprezentative pentru cele 12 luni ale anului este cea dupa care ar trebui sa ne ghidam pentru a afla cum poate influenta anumite aspecte ale vietii de zi cu zi. FOTO Smarald Iunie Piatra: Perla Pietre alternative: Alexandrit si Piatra lunii Toate cele trei pietre au proprietati similare, mai exact ar avea efecte benefice asupra energiei feminine, ar intensifica sentimentul de iubire si le-ar oferi siguranta celor care calatoresc pe timp de noapte. FOTO Rubin August Piatra: Peridot Piatra se formeaza adanc in inima pamantului si este adusa la suprafata mai ales atunci cand erup vulcanii, motiv pentru care este o piatra destul de rara si poate sa aiba nuante care variaza de la galben-verzui la maroniu.

acum 69 luni (23 Oct 2014)

Exista astrologi care pun pret mai mare pe cristalele proprii fiecarui semn zodiacal, in timp ce specialistii in pietre pretioase si semipretioase sunt convinsi ca simbolistica pietrelor reprezentative pentru cele 12 luni ale anului este cea dupa care ar trebui sa ne ghidam pentru a afla cum poate influenta anumite aspecte ale vietii de zi cu zi.

Erica Weiner, Anna Sheffield, Melissa Joy Manning si Elizabeth Doyle sunt bijutieri specializati in gemologie, ramura a stiintei care se ocupa cu studiul si evaluarea pietrelor pretioase sau semipretioase, naturale si artificiale, parte a geostiintelor, fiind o ramura a mineralogiei.

Ianuarie Piatra: Garnet

Garnetul si-a primit numele din limba latina, mai exact din cuvantul "granatum" (samanta) datorita asemnanarii cu o samanta de rodie, rosie si lucioasa. De asemenea, garnetul era folosit pe post de remediu in caz de febra, iar atunci cand este oferit ca dar (mai ales persoanelor nascute in ianuarie) reprezinta prietenie eterna si incredere.

Februarie

Piatra: Ametist

Despre ametist se credea ca te poate ajuta sa nu te imbeti foarte tare, motiv pentru care era adesea asociat cu zeul Bachus. Piatra de culoarea vinului are calitatea de a-I oferi o minte limpede purtatorului si sa-l ajute sa dea replici spirituale.In antichitate chiar se sculptau pocale din ametist din acest motiv.

FOTO Ametist

Martie

Piatra: Acvamarin

Piatra alternativa: Heliotrop (piatra sangelui)

Acvamarinul (apa marii) era o piatra purtata des de marinari, care considerau ca ii apara de ghion atunci cand plecau in lungi calatorii. De asemenea, in zonele rurale avea si mai are inca proprietati curative, in opinia unor persoane convinse ca daca scufunda un acvamarin intr-un lichid acesta preia calitatile sale benefice si ajuta la vindecarea diverselor proble... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro