PNL Sector 1 a depus plangere penala impotriva Politiei Locale si a unor membri PSD pentru santaj si amenintare

PNL Sector 1 a depus plangere penala impotriva Politiei Locale si a unor membri PSD pentru santaj si amenintare

"Politia Locala a Sectorului 1, condusa in prezent de vicepresedintele PSD Emanoil Bocean, este folosita ca instrument electoral de catre candidatul PSD Dan Tudorache pentru actiuni de intimidare, amenintare si filaj. PSD a afirmat, intr-un comunicat de presa dat publicitatii sambata, ca in 12 mai, in jurul orei 20:00, Alexandru Nazare, candidatul PNL pentru functia de primar al Sectorului 1, insotit de Mihai Voicu, presedintele PNL Sector 1, s-au intalnit cu un grup de peste 70 de persoane in Str.

acum 98 luni (16 May 2016)

"Politia Locala a Sectorului 1, condusa in prezent de vicepresedintele PSD Emanoil Bocean, este folosita ca instrument electoral de catre candidatul PSD Dan Tudorache pentru actiuni de intimidare, amenintare si filaj. In loc sa asigure linistea si ordinea publica, sa fie garantul legii, Politia Locala a Sectorului 1 se afla la discretia pesedistului Dan Tudorache pentru a ridica oameni de pe strada, pentru a intra abuziv in locuintele unor persoane sau pentru a santaja locuitori ai Sectorului 1", se arata intr-un comunicat al PNL prin care este anuntata depunerea plangerii penale. La eveniment a participat, pentru cateva minute, si Alexandru Nazare, candidat al PNL pentru functia de primar al sectorului 1. Pentru a incerca sa credibilizeze o presupusa fapta ilegala, candidatul PSD Dan Tudorache a folosit Politia Locala a sectorului 1 pentru a intra in imobil, unde au fost facute fotografii, iar cateva persoane au fost retinute si conduse la sectia de politie locala din cartierul Pajura", se arata in comunicat. "Precizam ca intreaga

a fost facuta de membri ai PSD, care nu sunt angajati ai Politiei Locale Sector 1", se spune in comunicatul PNL Sector 1.

PSD a afirmat, intr-un comunicat de presa dat publicitatii sambata, ca in 12 mai, in jurul orei 20:00, Alexandru Nazare, candidatul PNL pentru functia de primar al Sectorului 1, insotit de Mihai Voicu, presedintele PNL Sector 1, s-au intalnit cu un grup de peste 70 de persoane in Str.

Ptrivit sursei citate, Biroul Electoral Sector 1 a decis, vineri, trimiterea cauzei la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 pentru cercetari in ceea ce priveste savarsirea infractiunii de corupere a alegatorilor de catre PNL si candidatul liberal la Primaria Sector 1, Alexandru Nazare.

Candidatul PNL la Sectorul 1, Alexandru Nazare, a replicat, tot sambata, ca PSD "a ales sa stirbeasca" autoritatea Politiei Locale Sector 1 pe care o foloseste "ca un... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro