PNL s-ar face frate si cu PSD ca sa il dea jos pe Tariceanu

PNL s-ar face frate si cu PSD ca sa il dea jos pe Tariceanu

Liberalii sunt dispusi nu doar sa negocieze cu social-democratii pentru a-l da jos pe Calin Popescu Tariceanu, ba chiar sa le si cedeze functia de presedinte al Senatului Co-presedintele PNL Vasile Blaga a facut o afirmatie surprinzatoare, sambata, atunci cand a spus ca in situatia in care Partidul Social Democrat ar propune "un om la locul lui" pentru conducerea Senatului, PNL ar putea sa-l sustina.

acum 95 luni (11 Apr 2016)

Liberalii sunt dispusi nu doar sa negocieze cu social-democratii pentru a-l da jos pe Calin Popescu Tariceanu, ba chiar sa le si cedeze functia de presedinte al Senatului

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a facut o afirmatie surprinzatoare, sambata, atunci cand a spus ca in situatia in care Partidul Social Democrat ar propune "un om la locul lui" pentru conducerea Senatului, PNL ar putea sa-l sustina.

Mai mult, Vasile Blaga a precizat ca nici el si nici prim-vicepresedintele Teodor Atanasiu nu doresc sa ocupe functia de sef al Senatului.

Afirmatia lui Vasile Blaga a venit dupa ce a reiesit foarte clar ca liberalii nu au nicio sansa sa il dea jos si sa ii ia locul de presedinte al Senatului lui Calin Popescu Tariceanu. Pe rand, PNL a fost refuzat de UDMR si UNPR, singurii aliati care i-ar fi putut fi alaturi in demersul de schimbare din functie a lui Tariceanu.

PNL, negocieri cu PSD

Astfel, PNL vrea sa arate ca este dispus sa negocieze chiar si cu PSD pentru a-l demite pe Calin Popescu Tariceanu.

+Marian Munteanu - un pirt al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro