PNL: PSD incearca sa controleze TVR, ne manifestam solidaritatea cu Stelian Tanase

PNL: PSD incearca sa controleze TVR, ne manifestam solidaritatea cu Stelian Tanase

In acest registru se inscrie faptul ca o perioada de timp, pana cand opozitia si societatea civila au protestat riguros, consilierul sau, Corneliu Calota, a fost si membru al Consiliului de Administratie al Televiziunii Publice, calitate in care a actionat impreuna cu majoritatea din Consiliul de Administratie, aflata in subordinea PSD, impotriva tuturor demersurilor presedintelui director general al acestei institutii, domnul Stelian Tanase", sustine PNL intr-un comunicat remis vineri agentiei MEDIAFAX.

acum 72 luni (26 Sep 2014)

"Partidul National Liberal isi exprima totala dezaprobare fata de modul in care premierul Victor Ponta actioneaza in incercarea sa de a monopoliza Televiziunea Romana, punand-o la discretia campaniei sale electorale. In acest registru se inscrie faptul ca o perioada de timp, pana cand opozitia si societatea civila au protestat riguros, consilierul sau, Corneliu Calota, a fost si membru al Consiliului de Administratie al Televiziunii Publice, calitate in care a actionat impreuna cu majoritatea din Consiliul de Administratie, aflata in subordinea PSD, impotriva tuturor demersurilor presedintelui director general al acestei institutii, domnul Stelian Tanase", sustine PNL intr-un comunicat remis vineri agentiei MEDIAFAX.

Liberalii spun ca "in acelasi registru se inscrie si seria de declaratii concertate" ale premierului Victor Ponta si ale senatorului PSD Georgica Severin, presedintele Comisiei de Cultura din Senat, "care vizeaza debarcarea lui Stelian Tanase de la conducerea televiziunii publice".

"Astfel de afirmatii nu au alt rol decat incercarea de a-l decredibiliza pe presedintele televiziunii publice. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro