PNL: Prin compararea regimului Basescu cu regimul nazist, premierul Ponta trivializeaza Holocaustul

PNL: Prin compararea regimului Basescu cu regimul nazist, premierul Ponta trivializeaza Holocaustul

Premierul Victor Ponta a fost pus la zid de liberali dupa ce acesta a comparat efectele mandatelor presedintelui Basescu cu urmarile regimului nazist.

acum 62 luni (8 Sep 2014)

Premierul Victor Ponta a fost pus la zid de liberali dupa ce acesta a comparat efectele mandatelor presedintelui Basescu cu urmarile regimului nazist. Dupa nefericita declaratie in care isi exprima admiratia fata de Partidul Comunist Chinez, premierul Ponta recidiveaza cu o noua afirmatie iresponsabila, dand dovada de aceeasi ignoranta si o uimitoare necunoastere a realitatilor istorice. Partidul National Liberal isi exprima indignarea cu privire la aceasta comparatie si considera ca ea reprezinta o vulgara trivializare a Holocaustului din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Totodata, credem ca este obligatoriu ca premierul Ponta sa retracteze aceasta declaratie si sa clarifice motivatiile care au condus la o comparatie incompatibila cu statutul de prim-ministru al unei democratii europene", se arata intr-un comunicat de presa al formatiunii.

Acesta a adaugat ca nimic din realitatile cotidiene ale Romaniei postcomuniste nu poate fi asociat sau comparat cu ororile comise in numele national-socialismului in Germania lui Adolf Hitler. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro