PNL nu se dezice de penali

PNL nu se dezice de penali

Peste o mie de liberali au luat cu asalt, sambata, Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, reuniti in forul Consiliului National al partidului. Rosca, departe de a se feri de ochii presei, s-a instalat apoi chiar in primul rand, pe locurile rezervate jurnalistilor, de unde a votat alaturi de colegii sai criteriile de integritate ale partidului, aplicabile insa numai pentru viitor. Reactia copresedintilor PNL intervine in contextul in care Valcov l-a denuntat pe Blaga la DNA, ca fiind artizanul licitatiilor trucate de la Slatina, prin care firma Tehnologica Radion, care i-ar apartine chiar fiicei lui Blaga, a castigat mai multe lucrari de reabilitare si extindere a retelelor de apa si canalizare.

acum 51 luni (24 May 2015)

Peste o mie de liberali au luat cu asalt, sambata, Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, reuniti in forul Consiliului National al partidului. Rosca, departe de a se feri de ochii presei, s-a instalat apoi chiar in primul rand, pe locurile rezervate jurnalistilor, de unde a votat alaturi de colegii sai criteriile de integritate ale partidului, aplicabile insa numai pentru viitor.

In aceeasi multime de liberali s-a aflat si fostul presedinte ANSVSA, secretar general-adjunct al vechiului PDL, Marian Zlotea. Ceva mai tirziu si-a facut aparitia la eveniment si senatorul PNL Dian Popescu, condamnat la inchisoare cu suspendare, caruia i se pregateste, insa, mazilirea din functia de copresedinte PNL Gorj. Intr-o astfel de formula, liberalii au votat criteriile de integritate ale partidului.

Ce presupun modificarile Statutului

Intr-un discurs sustinut in fata activului de partid, copresedintele PNL Alina Gorghiu a salutat cu entuziasm modificarile Statutului, in aplauzele celor prezenti. "Nu exista un alt partid in Romania care sa internalizeze atat de bine criteriile de integritate ca PNL.

In conferinta de presa care a urmat reuniunii PNL, Gorghiu l-a aparat si pe colegul sau, Vasile Blaga. Intrebata cum vede implicarea lui Blaga in dosarul in care ginerele acestuia, Andrei Rudeanu, a fost arestat preventiv, Alina Gorghiu a dat de inteles ca ar fi vorba, de fapt, despre o problema de imagine. Eu nu cred ca este implicat, incearca altii sa-l implice", a spus Gorghiu, cu referire la denuntul facut de fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov. Reactia copresedintilor PNL intervine in contextul in care Valcov l-a denuntat pe Blaga la DNA, ca fiind artizanul licitatiilor trucate de la Slatina, prin care firma Tehnologica Radion, care i-ar apartine chiar fiicei lui Blaga, a castigat mai multe lucrari de reabilitare si extindere a retelelor de apa si canalizare. In schimb... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro