PNL: Maior ar fi trebuit sa-i spuna lui Dragnea ca un condamnat definitiv nu poate fi lider de partid si nici premier

PNL: Maior ar fi trebuit sa-i spuna lui Dragnea ca un condamnat definitiv nu poate fi lider de partid si nici premier

"Ne bucuram pentru dnul Maior, care ne spune ca nu doreste sa-si incheie cariera de ambasador la Washington, dar ar face chiar dovada de profesionalism daca ar respinge jocul de imagine parsiv al presedintelui condamnat al PSD.

acum 38 luni (29 Aug 2016)

"Ne bucuram pentru dnul Maior, care ne spune ca nu doreste sa-si incheie cariera de ambasador la Washington, dar ar face chiar dovada de profesionalism daca ar respinge jocul de imagine parsiv al presedintelui condamnat al PSD. L-am sfatui ca in discutiile sale

cu Liviu Dragnea sa-i impartaseasca acestuia mai mult din valorile occidentale, poate in acest fel va intelege si presedintele condamnat al PSD ca intr-o tara cu astfel de valori nu si-ar gasi rostul in fruntea unui partid.", arata PNL intr-un comunicat.

Liberalii spun ca inteleg ca liderul PSD doreste sa dea impresia opiniei publice ca se orienteaza mai degraba spre occident, dar comportamentul sau politic tradeaza periodic abordari specifice estului, in special prin nenumaratele incercari de obstructionare a justitiei.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca s-a intalnit in urma cu zece zile cu ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, care a tinut sa ii spuna ca nu este interesat de functia de premier si ca il sustine, moral, in decizia pe care o va lua in privinta propunerii de prim-ministru din partea PSD.

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, a declarat, luni, ca discutia privind functia de premier este una inchisa, el aratand ca intotdeauna, si in calitate de director al SRI, dar si ca ambasador, a pastrat cea mai pura neutralitate fata de mediul politic, in ciuda parerilor analistilor politici, dar unii "sunt interesati" sa ii aduca numele in spatiul public, din cu totul alte ratiuni, inclusiv ratiuni politice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro