PNL isi ia primarii traseisti inapoi. Codul de integritate, ascuns sub pres

PNL isi ia primarii traseisti inapoi. Codul de integritate, ascuns sub pres

Pozitia publica adoptata de PNL in ultimele zile e in contradictie totala cu opiniile copresedintelui PNL, Vasile Blaga, lider care a vorbit in repetate randuri de 500 de primari cumparati de PSD si care a cerut sanctionarea traseistilor care s-ar fi bucurat de fondurile guvernamentale. Catalin Flutur de la Botpsani sau Dorin Florea de la Targu Mures sunt doar doi candidatii aflati pe aceasta lista, in care semne de intrebare sunt ridicate si in cazul pentru Galati si Deva, Petre Ciumacenco, respectiv, Petre Marginean.

acum 80 luni (16 Feb 2016)

In PNL, calculul politic e mai important ca problemele ce tin de moralitate. Candidatii liberali pentru primariile resedintelor de judet din Suceava si Calarasi, Ion Lungu, respectiv Daniel Stefan Dragulin, anuntati zilele trecute de conducerea de partid, sunt politicieni care in ultimii ani au schimbat mai multe formatiuni politice. Mai mult, la alegerile de anul trecut l-au sustinut pe Victor Ponta, iar anul acesta, pe ultima suta de metri, au revenit la prima dragoste, PNL.

"Sunt sunt doua situatii diferite: o optiune politica la un moment dat (n.r.-alegerile prezidentiale) si alegerile locale unde oamenii apreciaza sau nu primarul", a spus secretarul general Ilie Bolojan, in cadrul unei conferinte de presa.

Primarul Calarasiului, politician care a trecut de la PNL la UNPR cu doua luni inaintea alegerilor prezidentiale din 2014, a ales reintoarcerea in sanul liberalilor dupa ce a vazut ca barca UNPR-ista e aproape de scufundare. La randul sau, primarul Sucevei, Ion Lungu, a revenit de curand in PNL, singurul scop al reintoarcerii fiind candidatura sa din partea liberalilor. Lungu a plecat in 2014 din PDL, chiar inainte de alegerile prezidentiale, si a mers in campanie alaturi de Ponta. Motivul despartirii de PDL a fost, potrivit propriilor declaratii, intereseul sucevenilor si obtinerea de finantari pentru orasul pe care l-a condus

La lista celor doi primari reveniti in PNL, s-ar adauga si alti sase edili din judetul Buzau, potrvit sefului organizatiei PNL Buzau, Dorin Barbulescu.

Pozitia publica adoptata de PNL in ultimele zile e in contradictie totala cu opiniile copresedintelui PNL, Vasile Blaga, lider care a vorbit in repetate randuri de 500 de primari cumparati de PSD si care a cerut sanctionarea traseistilor care s-ar fi bucurat de fondurile guvernamentale.

Pe langa primarii traseisti, liberalii mai au pe lista lor de candidati validati pe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro