PNL, despre fuziunea PMP-UNPR: "PMP se transforma in solutia imorala a politicii romanesti!"

PNL, despre fuziunea PMP-UNPR:

Prin fuziunea cu UNPR, PMP se transform in "solutia imorala" a politicii romanesti si oficializeaza un mariaj neformalizat, dar care dureaza de ani de zile intre Traian Basescu si Gabriel Oprea, sustin liderii PNL, intr-un comunicat remis redactiei.

acum 73 luni (12 Jul 2016)

Prin fuziunea cu UNPR, PMP se transform in "solutia imorala" a politicii romanesti si oficializeaza un mariaj neformalizat, dar care dureaza de ani de zile intre Traian Basescu si Gabriel Oprea, sustin liderii PNL, intr-un comunicat remis redactiei. Fuziunea este doar oficializarea unui mariaj neformalizat care dureaza de ani de zile intre Traian Basescu si Gabriel Oprea, nu reflexia unui proiect politic serios. Gabriel Oprea este un personaj reevaluat in repetate randuri de Traian Basescu, de la "Mafia lui Nastase" si "lacheul lui Ponta" la "general avansat de 4 stele", sustin liberalii.

"Un gest de disperare"

PNL considera ca fuziunea este doar "un gest disperat de supravietuire" al liderilor PMP si UNPR. "Prin aceasta alianta se confirma faptul ca am trecut de la 2 partide mici la o fuziune al carui potential electoral se apropie de marja de eroare.

+Ultima decizie a Curtii Constitutionale schimba multe din dosarele

+Traian BASESCU, reactie DURA la adresa lui IOHANNIS: "Oricat ai fi de inalt, ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro