PNL, clip video ironic la adresa copresedintelui ALDE: Ruineaza-l pe Tariceanu, mergi pe mana tehnocratilor!

PNL, clip video ironic la adresa copresedintelui ALDE: Ruineaza-l pe Tariceanu, mergi pe mana tehnocratilor!

"Exista trei modalitati de a te ruina in viata - cu femeile, cu jocurile de noroc si cu tehnocratii: cu femeile e cel mai placut, cu jocurile de noroc e cel mai rapid, cu tehnocratii e cel mai sigur", sustine Tariceanu.

acum 75 luni (4 Nov 2016)

"Tariceanu stie trei moduri de a te ruina in viata: femeile, jocurile de noroc si tehnocratii", este mesajul care apare in clipul video al liberalilor si care face referire la afirmatiile recente ale copresedintelui ALDE, pastrand si aceeasi linie melodica din materialul video al liderului ALDE. Mesajul continua cu cel preluat din filmuletul lui Tariceanu: "Cu femeile e cel mai placut, cu jocurile de noroc e cel mai rapid si cu tehnocratii este cel mai sigur".

Joi, copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a postat pe Facebook un filmulet referitor la modalitatile in care cineva se poate ruina in viata, in opinia sa cu femeile fiind "cel mai placut", iar cu tehnocratii "cel mai sigur".

"Exista trei modalitati de a te ruina in viata - cu femeile, cu jocurile de noroc si cu tehnocratii: cu femeile e cel mai placut, cu jocurile de noroc e cel mai rapid, cu tehnocratii e cel mai sigur", sustine Tariceanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro