PNL cere ANAF sa il execute pe Robert Negoita pentru datoria de 52 de milioane de euro

PNL cere ANAF sa il execute pe Robert Negoita pentru datoria de 52 de milioane de euro

Robert Negoita, care se afla pe primul loc al listei persoanelor fizice cu datorii la stat publicata in luna mai de ANAF, cu o datorie de 232,07 milioane de lei, si-a platit doar o mica parte din restante, astfel ca datoria acestuia ajunge acum la 232,05 milioane de lei, aproximativ 52 de milioane de euro.

acum 82 luni (19 Aug 2016)

(...) Conducerea PNL Sector 3, reunita in sedinta BP, atrage atentia primarului Robert Negoita sa inceteze cu bataia de joc fata de cetatenii Sectorului, prin achitarea datoriilor pe care acesta le are, ca persoana fizica, catre ANAF, in spiritul egalitatii in fata legii a tuturor cetatenilor", potrivit unui comunicat al liberalilor.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, are in continuare datorii la stat de peste 232 de milioane de lei, conform listei publicate joi de ANAF. Robert Negoita, care se afla pe primul loc al listei persoanelor fizice cu datorii la stat publicata in luna mai de ANAF, cu o datorie de 232,07 milioane de lei, si-a platit doar o mica parte din restante, astfel ca datoria acestuia ajunge acum la 232,05 milioane de lei, aproximativ 52 de milioane de euro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro