PNL, catre manechinul retras de la Sanatate: Sa ajunga prim-ministru!

PNL, catre manechinul retras de la Sanatate: Sa ajunga prim-ministru!

Purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, ii ureaza lui Andrei Baciu, proaspat intrat in PNL, sa ajunga premier. Nu am vorbit in viata mea cu acest tanar, dar, ca principiu, sa te legi ca e tanar, ca a facut reclama ca sa castige bani...

acum 85 luni (20 May 2016)

Purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, ii ureaza lui Andrei Baciu, proaspat intrat in PNL, sa ajunga premier. Baciu a fost propus anul trecut la ministerul Sanatatii, dar premierul Dacian Ciolos l-a retras dupa ce pe Facebook au inceput sa circule fotografii in care Andrei Baciu aparea in lenjerie intima, ca model.

"Este un om tanar, este un om de viitor. Daca il judec dupa cum ca a fost manechin, ar trebui la Tariceanu nici sa nu ma mai uit. Bine ca a venit la noi in organizatie", a declarat Cezar Preda, intr-o conferinta de presa.

PNL-istul a spus ca Ciolos n-ar fi trebuit sa-l retraga pe acesta din cauza trecutului din modelling. Nu am vorbit in viata mea cu acest tanar, dar, ca principiu, sa te legi ca e tanar, ca a facut reclama ca sa castige bani... Daca esti un barbat care esti bine, care ai facut (modeling - n.r.) ca sa faci bani legal", a aratat Preda.

Preda i-a urat lui Baciu sa ajunga premier, la fel ca Tariceanu. Citeste si:

+Traian Basescu, AVERTISMENT despre vizita lui Dacian Ciolos in SUA: "Ceva este ... "Editia de seara" de la ...

+PNL i-a propus lui Dacian Ciolos sa se sinucida de trei ori. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro