PNL a validat alte 19 candidaturi pentru alegerile locale

PNL a validat alte 19 candidaturi pentru alegerile locale

De asemenea, pentru candidaturile la consiliile judetene au fost validati: Ion Dumitrel - la Alba, Iustin Cionca - la Arad, Nicolae Giugea - la Dolj, Dumitru Baianu - la Giurgiu, Dan Valceanu - la Gorj, Mircea Man - la Maramures, Marius Balu - la Mehedinti, Iulian Dumitrescu - la Prahova, Catalin Dumitru Toma - la Vrancea.

acum 52 luni (26 Jan 2016)

"Astazi am continuat discutiile si procedurile de validare (...) a zece candidaturi pentru functiile de primari in capitale resedinte de judet si a noua candidati pentru functiile de presedinte de Consiliu Judetean", a spus copresedintele PNL Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa.

Potrivit lui Blaga, au fost validate urmatoarele candidaturi la primariile municipii resedinta de judet: Narcis Ionut Sofianu - Pitesti, Catalin Flutur - Botosani, Nicolae Florian - Giurgiu, Octavian Lupulescu - Targu-Jiu, Marius Tepelus - Miercurea-Ciuc, Dragos Victor Chitic - Piatra Neamt, Cristian Niculescu - Baia Mare, Florin Titirisca - Alexandria, Marius Arcaleanu - Vaslui, Stefan Ion - Focsani.

De asemenea, pentru candidaturile la consiliile judetene au fost validati: Ion Dumitrel - la Alba, Iustin Cionca - la Arad, Nicolae Giugea - la Dolj, Dumitru Baianu - la Giurgiu, Dan Valceanu - la Gorj, Mircea Man - la Maramures, Marius Balu - la Mehedinti, Iulian Dumitrescu - la Prahova, Catalin Dumitru Toma - la Vrancea. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro