PNL a ascuns sub pres rezultatul de la Bucuresti

PNL a ascuns sub pres rezultatul de la Bucuresti

Sedinta Biroului Politic National (BPN) al PNL se anunta tensionata de la primele ore ale zilei de miercuri, in conditiile in care dupa o sedinta-fulger a filialei Bucuresti, liderii de la aceasta organizatie au cerut demisii la varf. De asemenea, o parte din cei aflati i-au gasit vinovati pentru rezultatele proaste din Bucuresti si din anumite judete pe Klaus Iohannis, pentru ca nu ar fi iesit sa spune cu subiect si predicat pe cine sa sustina romanii, precum si pe premierul Dacian Ciolos, care ar fi fost de acord cu proiectele de lege ale PSD.

acum 73 luni (8 Jun 2016)

Sedinta Biroului Politic National (BPN) al PNL se anunta tensionata de la primele ore ale zilei de miercuri, in conditiile in care dupa o sedinta-fulger a filialei Bucuresti, liderii de la aceasta organizatie au cerut demisii la varf. Mihai Voicu, presedintele filialei PNL de la Sectorul 1, a anuntat ieri -dimineata ca, din cei sase presedinti de sectoare, cinci si-au dat demisia. Presedintii filialelor bucurestene i-au cerut demisia secretarului general, Ilie Bolojan, politician care a castigat un nou mandat de primar cu peste 70%, motivul invocat fiind ca acesta nu s-a implicat suficient de mult in campanie. Revenirea lui Voicu asupra deciziei privind demisia lui Bolojan a venit dupa ce primului i s-a reprosat faptul ca a uitat ca a plecat din teritoriu, de la sefia PNL Dolj, dupa ce aproape ca a distrus acea organizatie, lasand un "loc parjolit". Popescu i-ar fi cerut acestuia demisia, fiind nemultumit de faptul ca in campanie, fostii PDL-isti, care asculta de Anca Boagiu, presedintele de la filiala PNL Sector 2, nu au mers alaturi de el, ci, uneori, chiar au jucat pentru PSD. In incercarea sa de a crea presiune, Dan Cristian Popescu a venit insotit si de mai multi oameni din echipa sa de campanie, insa acestia au stat la usa, dupa ce conducerea liberala a hotarat ca toti cei care nu sunt membri ai BPN sa iasa afara. Politician cu experienta, aceasta nu a vrut sa-si dea demisia odata cu colegii sai inca de dimineata, tinand de scaunul de presedinte de filiala. Pentru a rezolva situatia de la sectoare si de la organizatia mare a Bucurestiului, europarlamentarul Cristian Busoi a cerut alegeri in filialele fara lideri, dar a venit si cu ideea organizarii unui Congres pana in toamna.

Iohannis si Ciolos, scosi vinovati

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a fost printre cei care le-au cerut celor de la Capitala sa nu mai faca prea mult zgomot, sa-si asume infrangerea si sa demisioneze din functiile pe care le ocupa, potriv... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro