PMP nu va participa la sedinta de investire a noului guvern. Basescu: Este un guvern pur incompetent, cu un ministru numit "pitiponcul" la IMM-uri

PMP nu va participa la sedinta de investire a noului guvern. Basescu: Este un guvern pur incompetent, cu un ministru numit

UPDATE Dupa ce au parasit lucrarile din Comisiile reunite de politica externa, unde era audiat ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, parlamentarii PMP au decis sa nu participe nici la sedinta comuna a Parlamentului in care se va acorda votul de incredere Guvernului Tudose. Intr-o conferinta de presa sustinuta la Parlament, presedintele PMP, Traian Basescu, a motivat decizia partidului de a se retrage de la activitatile de astazi, motivand faptul ca viitorul guvern este unul "pur incompetent".

acum 80 luni (29 Jun 2017)

UPDATE Dupa ce au parasit lucrarile din Comisiile reunite de politica externa, unde era audiat ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, parlamentarii PMP au decis sa nu participe nici la sedinta comuna a Parlamentului in care se va acorda votul de incredere Guvernului Tudose. Intr-o conferinta de presa sustinuta la Parlament, presedintele PMP, Traian Basescu, a motivat decizia partidului de a se retrage de la activitatile de astazi, motivand faptul ca viitorul guvern este unul "pur incompetent". La IMM-uri avem unul caruia i se spune pitiponcul, avem un vicepremier care a mers la vanatoare cu Omar Hayssam si mai avem unul la Cultura care a fost la ziare de scandal. Candidatul vorbeste 10-12 minute si apoi se iau intrebari la gramada, insa se selecteaza doar cele de la PSD, cu intentia clara de a bloca intrebarile celor din opozitie", a spus Traian Basescu.

Fostul presedinte a declarat ca parlamentarii PMP nu vor sa-si asume in niciun fel responsabilitate pentru viitor Guvern, de aici si decizia de a nu mai participa azi la lucrarile din Parlament.

Parlamentarii PMP, membrii in Comisiile reunite de politica externa, au parasit, joi, sala in care avea loc audierea ministrului Andreea Pastarnac, ministru desemnat pentru Romanii de Pretutindeni. Motivul a fost faptul ca ministrul a fost intrerupt de catre presedintele comisiei in timpul expunerii prioritatilor mandatului sau, pentru a se putea incadra in cele 30 de minute stabilite miercuri in Birourile Permanente.

Andreea Pastarnac a vorbit aproximativ 10 minute, fiind apoi intrerupta de Rozalia Biro (UDMR), presedintele Comisiei de politica externa din Camera Deputatilor, pe motiv ca trebuie alocat timp si pentru intrebari.

Anterior, in Comisie a fost audiat Teodor Melescanu, el avand la dispozitie tot 30 de minute, astfel incat unii parlamentari nu au putut pune intrebari, iar alte intrebari au ramas fara raspuns de la ministrul desemnat.

Conducerea Parla... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro