Platforma TripAdvisor, in centrul unui scandal dupa ce o femeie a povestit ca a fost violata intr-o statiune din Mexic

Platforma americana specializata in turism TripAdvisor, care pune la dispozitie numeroase recenzii ale calatorilor, se afla in centrul unui scandal urias dupa ce The Journal Sentinel a publicat o investigatie in care a relatat ca trei femei care au povestit pe site ca au fost violate intr-o statiune din Mexic s-au trezit cu comentariile sterse de moderatori, scrie New York Times.

acum 37 luni (7 Nov 2017)

Platforma americana specializata in turism TripAdvisor, care pune la dispozitie numeroase recenzii ale calatorilor, se afla in centrul unui scandal urias dupa ce The Journal Sentinel a publicat o investigatie in care a relatat ca trei femei care au povestit pe site ca au fost violate intr-o statiune din Mexic s-au trezit cu comentariile sterse de moderatori, scrie New York Times. Kristie Love, in varsta de 35 de ani, a povestit cosmarul prin care a trecut pentru a avertiza si alte femei, doar ca mesajul ei a fost sters de moderatorii platformei. In 2010, Kristie a dezvaluit pe TripAdvisor ca a fost violata de paznicul hotelului in care era cazata in Iberostar Paraiso Maya, o statiune mexicana situata in apropiere de Cancun.

Kristie Love FOTO The Sentinel Journal Un moderator de la TripAdvisor a vazut postarea, a decis ca a incalcat principiile companiei si a luat decizia de a o sterge. De asemenea, alte comentarii care contineau marturii si avertizari despre violurile si atacurile petrecute in mai multe hoteluri din statiune au fost sterse, potrivit declaratiilor mai multor utilizatori. In urma acestui articol, reprezentantii platformei au cerut scuze in mod oficial, postand un comunicat pe site-ul lor: "Le cerem scuze victimelor abuzate ale caror comentarii au fost sterse de pe forumul nostru in urma cu zece ani. Recunoastem ca politica anterioara era prea stricta si priva cititorii de astfel de informatii. De asemenea, recenzia originala a femeii, in care povestea cum a fost violata in camera de hotel de langa statiunea Playa del Carmen si Cancun, a fost repostata pe site-ul TripAdvisor. De asemenea, Kristie Love a declarat pentru publicatia The Journal Sentinel ca membrii staff-ului hotelului in care era cazata au refuzat sa o ajute cand le-a spus ca a fost violata. Reprezentantii hotelului i-ar fi spus ca nu exista niciun raport completat cu declaratia femeii in fisierele lor, nu i-au mai raspuns la telefon si au amenintat-o, de asemenea, ca o vor da in j... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro