Platforma Netflix, disponibila si in Romania

Platforma americană Netflix, care deţine o arhivă online de cateva mii de filme şi seriale TV şi a inceput in ultimii ani să creeze şi conţinut original, este disponibilă, incepand de miercuri, și pe piața din Romania, anunţă Mediafax.

acum 89 luni (7 Jan 2016)

Platforma americană Netflix, care deţine o arhivă online de cateva mii de filme şi seriale TV şi a inceput in ultimii ani să creeze şi conţinut original, este disponibilă, incepand de miercuri, și pe piața din Romania, anunţă Mediafax. După expirarea perioadei de testare, utilizatorii Netflix din Romania pot alege din cele trei tipuri de abonament disponibile.

Cel mai ieftin este abonamentul de bază, de 7,99 de euro pe lună, care permite vizualizarea conținutului pe un singur ecran. Celelalte două abonamente disponibile pentru utilizatorii romani sunt: standard, cu o valoare de 9,99 euro și care permite vizionarea HD și folosirea a două ecrane in același timp, și premium, cu o valoare de 11,99 euro, care permite și vizionarea Ultra HD și folosirea a patru ecrane in același timp. In octombrie 2015, Netflix raporta aproape 70 de milioane de abonați la nivel mondial, intre care se numără și peste 43 de milioane in SUA.

Platforma Netflix, care s-a lansat in 1997, in Statele Unite, deţine o arhivă online de cateva mii de filme şi seriale TV şi a inceput in ultimii ani să creeze şi conţinut original. Netflix a devenit o veritabilă forţă la Hollywood, graţie unor seriale extrem de populare şi apreciate de critici, precum "House of Cards" şi "Orange is the New Black". Printre numele mari din industria de divertisment americană care au incheiat contracte de colaborare cu Netflix se numără actriţa şi regizoarea Angelina Jolie şi actorii Jolie Adam Sandler, Leonardo DiCaprio şi Mark şi Jay Duplass. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro