Planuri de extindere pentru o companie IT care este prezenta de zece ani in capitala Moldovei

Planuri de extindere pentru o companie IT care este prezenta de zece ani in capitala Moldovei

In ultimul an, Endava a avut o crestere de peste 20% a numarului de angajati, iar intr-un top al companiilor de software din Romania publicat recent de Ziarul Financiar, Endava este pe pozitia 3 dupa cifra de afaceri.

acum 23 luni (13 Sep 2017)

Oficialii companiei Endava au anuntat miercuri noi planuri de extindere in Iasi. Noua cladire, ocupata integral de Endava poate acomoda pana la 200 de oameni. In prezent, compania are in Iasi 430 de angajati si intentioneaza recrutarea a peste 70 de specialisti IT pana la sfarsitul anului.

"Endava a deschis centrul de livrare din Iasi in 2007, fiind printre primele companii de IT din afara Iasiului care a avut incredere in capacitatea scolii si inginerilor talentati de aici", transmit oficialii companiei.

La deschiderea noilor birouri a luat parte si John Cotterell, CEO Endava (foto): "Ne concentram pe a contribui la succesul clientilor nostri si a crea conditiile pentru ca oamenii nostri sa se dezvolte si sa-si atinga potentialul. Cultura noastra reprezinta un factor cheie in performanta financiara a companiei si ne situam pe o traiectorie de crestere la nivel international, cat si pe pietele locale. Evolutia Endava la nivel de grup ne permite sa cream oportunitati de cariera atractive pentru angajatii nostri. Clientii pentru care specialistii Endava Iasi deruleaza proiecte IT sunt companii de top din industrii ca cea financiara, asigurari, telecomunicatii, media si tehnologie, dar si retail.

In prezent Endava are peste 2.300 de angajati in Romania in sediile din Cluj, Bucuresti, Pitesti, Iasi, Cluj si Targu-Mures. In ultimul an, Endava a avut o crestere de peste 20% a numarului de angajati, iar intr-un top al companiilor de software din Romania publicat recent de Ziarul Financiar, Endava este pe pozitia 3 dupa cifra de afaceri. La nivel mondial, Endava are peste 3.900 de angajati in America de Nord, Europa de Vest si centre de livrare din Romania, Moldova, Macedonia, Serbia, Bulgaria si Columbia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro