Planul unui politist de a face sex cu afacerista pe care o investiga pentru evaziune: "Am gasit doze, full, de sculatoare!"

Planul unui politist de a face sex cu afacerista pe care o investiga pentru evaziune:

Adrian Bogdan Bunea a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare dupa ce, in timpul derularii unei investigatii economice, in cadrul careia colabora cu procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, a pretins servicii sexuale de la o femeie care avea calitate de inculpat in respectiva cauza. -------------- B____ B_____: Va multumim, exact ce am zis, sa va multumesc pentru hard-disk. B____ B_____: A dat facturi naspa, catre toata lume, ca ...(neinteligibil) E__ G_______: Si de, si de mine a zis? -------------- B____ B_____: Bine, el acuma in declaratie a spus ca au fost naspa toate, si pe Neovision si pe Newconte si pe de aia... -------------- E__ G_______: Pai de ce, ca acum stam relaxati la un pahar de vin, nu? -------------- B____ B_____: Credeam ca ma invita si la o de-astaaa, .. -------------- B____ B_____: De-aia, ca noi luasem perchezitie acolo si dupa aia ne-a sunat de la SRI, ba, vezi ca a plecat de aicea de lai. B____ B_____: in noaptea aia, inainte de perchezitie, a plecat de pe la 11 E__ G_______: Da, mi-ati zis,-mi-ati zis la tribunal! -------------- B____ B_____: Aia de la SRI asa mi-au zis, domne, are o relatie cu E__! B____ B_____: Eeee, oalee, glumesc, cum, ce dracul E__ G_______: Pai, ba, sa haaaiiii de miinee! -------------- B____ B_____: Eu v-am zis sa bem la mine in bucatarie, ati zis ca nu! -------------- B____ B_____: O sa va duc la mine in bucatarie fiindca ma va taia un pisu si aicea nu cred ca, pe strada nu fac. -------------- B____ B_____: Doamna E__, spuneti drept, cine v-a muscat de piept? B____ B_____: B____, D_________...(neinteligibil) E__ G_______: Dar bineinteles ca mai am imputerniciri. -------------- B____ B_____: Cand i-am facui perchezitie la masina, avea numai de alea de, fiole de... E__ G_______: Deci...(neinteligibil) B____ B_____: Doze, full! -------------- B____ B_____: Sunt multe alte aspecte pe care nu, daca n-ati, e o extindere care, daca m-ati suparat, nu faceam nicio extindere. -------------- B____ B_____: Pai eu am toate contractele si le am de la, nu conteaza de unde, dar le am N.L. -------------- B____ B_____: Contractul ala de creditare de la B____ si D_________, aia e o spalare de bani clasica! -------------- B____ B_____: Acuma m-ati, ca m-ati mai imbunat pe mine, ca eu sunt factorul ala de atac. -------------- Pe fundal se aude zgomotul specific produs de doua pahare ciocnite -------------- E__ G_______: Unde? -------------- B____ B_____: Doamna E__, doamna E__... E__ G_______: E mai bine cand ma consolati asa, B____ B_____: Nu? B____ B_____: ...(neinteligibil) E__ G_______: Cum plec? B____ B_____: ...(neinteligibil) E__ G_______: Dar cum? B____ B_____: ...(neinteligibil) E__ G_______: Ok, da.

acum 53 luni (7 Feb 2018)

Adrian Bogdan Bunea a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare dupa ce, in timpul derularii unei investigatii economice, in cadrul careia colabora cu procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, a pretins servicii sexuale de la o femeie care avea calitate de inculpat in respectiva cauza.

Interceptarile atasate la dosar

E__ G_______: Pe bune!?

B____ B_____: Nu glumesc!

--------------

Pe fundal se aude zgomotul specific al unui dop scos din sticla.

--------------

Pe fundal se aude zgomotul specific unui lichid turnat intr-un recipient din sticla.

--------------

B____ B_____: A____ v-a laudat, aoleu!!!

E__ G_______: De ce?

B____ B_____: Ce om doamna E__...

E__ G_______: Da de ce?

B____ B_____: Exact asa m-a...

E__ G_______: Dar de ce?

B__ EA B_____: Nu stiu ce ati vorbit voi pe acolo, ce ati pacalit-o...

E__ G_______: Dar nu am vorbit, nu am pacalit-o de nimic.

B____ B_____: Nu ati vorbit?...

--------------

B____ B_____: Da.

B____ B_____: N.L.

B____ B_____: Pai cum...

B____ B_____: Saptezeci si trei de pagini de mesaje, care le-am citit.

E__ G_______: Pai mesaje dintre mine si el?

B____ B_____: Da, de un an de zile.

E__ G_______: Aa, vreti sa va arat mail-uri in care ne desparteam?

B____ B_____: Pai si astea le-am vazut!

--------------

Pe fundal se aude zgomotul specific produs de doua pahare ciocnite.

--------------

E__ G_______: Da, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro