Planul secret al uciderii elevei de 17 ani al carui cadavru a fost transat si aruncat in Mures. Cum a procedat Aurel Enea, criminalul sadic care a negat totul

Au fost descoperite astfel gamba si femurul unui picior stang aflate neambalate pe jos, un pachet din folie de plastic transparenta si un sac de plastic in care au fost gasite ambalate un cap cu partea superioara a gatului, care apartinea unei persoane de sex feminin si care mai pastra inca cercei si lantisor la gat. A fost din nou dus sub escorta in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Alba, iar in 27 decembrie 2007 Curtea de Apel Alba Iulia a admis recursul formulat de Parchetul de pe langa Tribunalul Alba privind propunerea de arestare preventiva a lui Aurel Enea. "In data de 20 decembrie, cand inculpatul a fost depistat si supus unei perchezitii corporale, in urma examinarii s-a constat ca acesta prezinta o leziune la mana stanga, la baza degetului aratator, care s-a putut produce prin actiunea unui corp de tip taietor si poate data de 7 - 9 zile de la data fotografierii, acest aspect justificand prezenta sangelui inculpatului in amestec cu cel al victimei. Planul de ucidere si de sectionare a cadavrului pentru ascunderea acestuia, prin modul de concepere si de pregatire pentru a nu fi descoperit, denota o minutioasa elaborare in punerea in aplicare a planului, inclusiv prin alegerea unei victime de constitutie mica, la fel cu cea indicata in plan", se arata in dosar.

acum 79 luni (8 Jul 2016)

La aproape un deceniu de la cea mai infioratoare crima petrecuta in judetul Hunedoara ies la iveala amanunte care niciodata nu au fost cunoscute publicului. Cateva zile mai tarziu, victima a fost identificata ca fiind o adolescenta de 17 ani, ce fusese data disparuta de familie in 4 decembrie 2007. Acesta nu a recunoscut niciodata crima, insa probele l-au indicat drept autor, iar in final, instanta l-a condamnat la 20 de ani de inchisoare.

Descoperirea macabra

Potrivit acestora, in dimineata zilei de 14 decembrie 2007, un pescar din Alba Iulia care se afla la pescuit pe malul raului Mures, in satul Drambar, a observat la cinci metri de rau partea inferioara a piciorului unui cadavru uman. A sunat la Politie, iar la fata locului au ajuns o echipa de ancheta si un medic legist. In interiorul sacului, acestia au gasit capul unei persoane de sex feminin, de aproximativ 20 de ani, dupa cum informau autoritatile, un cercel si un lantisor cu medalion. Initial, s-a crezut ca femeia fusese ucisa de o saptamana, insa medicii legisti au stabilit ca murise de cel mult 48 de ore. Au fost descoperite astfel gamba si femurul unui picior stang aflate neambalate pe jos, un pachet din folie de plastic transparenta si un sac de plastic in care au fost gasite ambalate un cap cu partea superioara a gatului, care apartinea unei persoane de sex feminin si care mai pastra inca cercei si lantisor la gat. Alexandra era considerata o fire rebela: obisnuia sa plece deseori de acasa, dar de fiecare data isi anunta familia unde se afla. Victima a fost vazuta ultima data de sora si mama sa in jurul orelor 16 - 16,30 si nu avea intentia sa paraseasca locuinta pana pe seara.

La cateva zile de la descoperirea cadavrului transat al adolescentei a fost identificat principalul suspect al crimei, Aurel Enea (38 de ani la acea vreme), un barbat cu dubla cetatenie, romana si americana, care isi inchiriase un apartament in cartierul Aeroport.<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro