PLANUL lui SILVIO BERLUSCONI cu AC MILAN. Nimic nu va mai fi la fel pentru CLUBUL ITALIAN

PLANUL lui SILVIO BERLUSCONI cu AC MILAN. Nimic nu va mai fi la fel pentru CLUBUL ITALIAN

Silvio Berlusconi, presedintele si patronul clublui AC Milan, a spus ca va vine actiunile pe care le detine la clubul de fobal unui grup de investiotori din China care va permite gruparii din orasul italian sa revina in prim planul fobalului din Italia si Europa.

acum 53 luni (6 Jul 2016)

Silvio Berlusconi, presedintele si patronul clublui AC Milan, a spus ca va vine actiunile pe care le detine la clubul de fobal unui grup de investiotori din China care va permite gruparii din orasul italian sa revina in prim planul fobalului din Italia si Europa. Am decis sa vand Milan cui este dispus sa investeasca bani pentru a permite clubului sa devina un protagonist in Italia, Europa si in lume. Am renuntat la cererile mele financiare, accept ceea ce mi s-a propus, fara a se lua in considerare valoarea marcii Milan, dar doresc ca grupul chinez sa accepte sa investeasca in Milan cel putin 400 milioane euro in urmatorii doi ani'', a declarat Berlusconi, 79 ani, arata Agerpres.

AC Milan a cucerit in era de 30 ani a lui Berlusconi 5 trofee in Liga Campionilor, 18 titluri nationale si 28 de trofee in total.

Fostul premier italian a fost internat la spitalul San Raffaele din Milano pe 7 iunie, la doua zile dupa ce a suferit un atac de cord grav. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro